19 / 04 / 2024

Essenora fiyatları ne kadar

Essenora fiyatları ne kadar

“Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” diyerek proje relansmanını gerçekleştiren Essenora, bu zamana kadar yapılan kentsel dönüşüm projelerini de gölgede bırakacak türden.

Essenora'da peşinatsız, kredisiz, faizsiz, kefilsiz ödemelerle!

Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşa edilen proje “Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” sloganıyla tanıtılıyor. Essenora Küçükköy projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Küçükköy Essenora fiyat listesi!

Küçükköy Essenora fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede banka kredisi ile ödemelerde 120 aya kadar vade yapılıyor. Ayrıca firma bünyesindeki ödemelerde 24 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Essenora ile şehrin içinde müstakil hayat!

Essenora projesi "Şehrin içinde müstakil hayat" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daireler 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Essenora daire fiyatları ne kadar?

Essenora projesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market yer alıyor. Peki Essenora daire fiyatları ne kadar?

Essenora fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat tarafından hayata geçirilen Essenora projesinde satışlar başladı. Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen proje 21 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. Peki Essenora fiyatları ne kadar?

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Küçükköy Essenora teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde inşa edilen proje toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede daire fiyatları 397 bin liradan başlangıç gösteriyor.Peki Küçükköy Essenora teslimleri ne zaman?

Ağaoğlu My Home Maslak daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak'ta yükselen My Home projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Ağaoğlu My Home Maslak daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen Demir Romance ticari alanlarının satışları devam ediyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Demir Romance ticari alan fiyatları ne kadar?

İstanbul Akvaryum bilet fiyatları ne kadar?

6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tanktan oluşan İstanbul Akvaryum Florya projesinde 1.500 çeşit toplam 15 bin deniz ve kara canlısı yer alıyor. Peki İstanbul Akvaryum bilet fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale satış fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Kale'de 599 adet daire, 32 adet ticari birim ve 52 adet ofis bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Avrupa Konutları Kale satış fiyatları ne kadar?

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Concord İstanbul Rezidans'ta 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. İşte Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da 975 tane daire yer alıyor. Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Halkalı - Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul Konutları'nda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların maksimum büyüklükleri 210 metrekare olarak belirlendi. Peki Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Essenora fiyatları ne kadar Haberi

Essenora fiyatları ne kadar

Son günlerde Türkiye’nin en çok konuşulan reklam filmine imza atan Essenora, yoğun ilgi görmeye devam ediyor… 


Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle hayata geçirilen Gaziosmanpaşa’da Türkiye’nin ilk ruhsatı alınan projesi Essenora, 2015 yılına damga vuran reklam kampanyası ile sektörde süregelen “İletişim” anlayışını değiştirdi. 

Toplam 20 bin metrekare alanda yükselen projede yok yok… 758 daire, 12 ticari ünite, 1 market, mini spor salonları, çocuk oyun alanları, Fitness Centerlar, sauna, buhar odası, kapalı otopark, iki yüzme havuzu, cafe ve restaurantlar projeyle sunulan imkanlar arasında…





Essenora başlattığı kampanyada özellikle Peşinatsız, Kredisiz, Faizsiz, Kefilsiz gibi olanaklar sunması ve fiyatların 397 binden başlıyor olmasıyla da gerçekten anneleri mutluluktan ağlatacak!


İstanbul’un en merkezi semti Gaziosmanpaşa Küçükköy’de başlatılan proje 160 milyon TL yatırım ile gerçekleştirilen Türkiye’deki...