26 / 04 / 2024

essenora satılık daire

essenora satılık daire

Gaziosmanpaşa'nın Küçükköy bölgesinde hayata geçirilen Essenora'da son 20 aireye özel yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 785 konut ve 12 ticari birim yer alıyor...

Küçükköy Essenora'da peşinatsız kredisiz faizsiz kefilsiz ödemelerle!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzasıyla yükselen Essenora'da satış süreci devam ediyor. Birçok ödeme kolaylığı sunan proje ''Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” sloganıyla tanıtılıyor.

Essenora'da ezber bozan iletişim!

“Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” diyerek proje relansmanını gerçekleştiren Essenora, bu zamana kadar yapılan kentsel dönüşüm projelerini de gölgede bırakacak türden.

Essenora'da peşinatsız, kredisiz, faizsiz, kefilsiz ödemelerle!

Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşa edilen proje “Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” sloganıyla tanıtılıyor. Essenora Küçükköy projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor.

Essenora yabancıların şimdiden ilgi odağı oldu!

GAYRİMENKUL sektöründe yabancıya satış konusunda Türkiye'nin başarılı kurumlarından API Investment, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Essenora yabancıların şimdiden ilgi odağı oldu.

Essenora'da 20 ay sıfır faiz imkanıyla!

Essenora AŞ, projeyi 2016 yılının Haziran ayında teslim edecek. 1+1; 2+1; 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan 758 konutluk projede 2 bin 500 TL peşin 20 ay sıfır faizle konut satışı gerçekleştiriliyor.

Essenora güncel daire fiyatları!

Essenora güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan proje Atik ile Akın-Enga - Yimta Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor.

Yimta Essenora ödeme seçenekleri!

Essenora projesi, Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market yer alıyor. İşte Yimta Essenora ödeme seçenekleri...

Essenora Haziran 2016'da teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde yer alan dairelerin fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için 20 ay 0 faiz ve birçok ödeme alternatifi sunuluyor.

Yimta İnşaat Essenora Evleri!

Yimta İnşaat Essenora Evleri projesinde 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Dairelerib 245 bin TL'den satışa sunulduğu projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Essenora lansman fiyatları!

Essenora lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market yer alıyor.

Yimta Essenora ödeme planı!

Yimta Essenora ödeme planı tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane marketin yer aldığı projede fiyatlar 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Essenora satış ofisi nerede?

Essenora projesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. 758 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 72 - 256 metrekare arasında değişiyor. Peki Essenora satış ofisi nerede?

Essenora 1000 talep aldı!

Ön talep toplamaya başlanan tarihten bugüne kadar 1000'in üzerinde talep gelmiş olduğu vurgulanan projenin tüm bağımsız bölümlerinin yerli ve yabancı yatırımcılara açık olduğu ifade edildi.

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları!

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

Essenora Residence satılık daire!

Essenora Residence satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen projede banka kredisiz ve faizsiz ödeme yapılabiliyor.

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire!

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor. Essenora Gaziosmanpaşa konut projesinde 758 daire, 12 ticari birim ve 1 market yer alıyor...

Küçükköy Essenora satılık daire!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana gelen proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Küçükköy Essenora satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Essenora Küçükköy satılık daire!

Essenora Küçükköy satılık daire büyüklükleri 72 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor. Daire fiyatlarının 245 bin TL'den başladığı projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Essenora satılık ev!

Essenora satılık ev fiyatları 245 bin TL'Den başlıyor. 160 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede daire alanları 72 - 256 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Essenora Gaziosmanpaşa satılık daire!

Essenora Gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları 245 bin TL ile 1 milyon 439 bin TL arasında değişiyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Essenora satılık daire!

Essenora satılık daire fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Essenora Evleri 'nde ön talep toplanmaya devam ediyor.

Yimta İnşaat Essenora satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı tarafından konumlandırılan Gaziosmanpaşa Essenora 6 bloktan meydana geliyor. Essenora satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı...

Essenora satılık daire! Taksitli ödemelerle!

Essenora satılık daire türleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

essenora satılık daire Haberi

essenora satılık daire

Essenora'dan yılın ilk kampanyası başladı. Son 20 daireye özel yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Üstelik hemen teslim hemen tapu fırsatı ile. 

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Essenora projesi konum olarak Gaziosmanpaşa'nın Küçükköy bölgesinde bulunuyor. Satışları devam eden projede son 20 daire kaldı. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 

785 konut ve 12 ticari birimin yer aldığı Gaziosmanpaşa Essenora projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

160 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Gaziosmanpaşa Essenora projesi 20 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edildi. 

Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı Essenora projesinde basketbol sahası, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu,  spor alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk parkı...