20 / 04 / 2024

Esta İnşaat Halkalı nerede

Esta İnşaat Halkalı nerede

İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yer alan Esta İnşaat Halkalı projesi 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteden meydana geliyor. Esta İnşaat Halkalı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi!

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta Basınekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi açıldı!

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Lütfü Sarı tarafından açıldı.

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Benesta Bahçelievler'de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Esta İnşaat imzasıyla Bahçelievler'de yükselen Benesta Bahçelievler projesinde topraktan satış avantajı başladı. 242 adet 1+1, 220 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 daire ve 40 dükkan alıcılarını bekliyor.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gebze-Halkalı demiryolu hattının yüzde 78'i tamam!

Gebze-Halkalı demiryolu hattının yüzde 78'i tamamlandı. İnşaatında sona gelinen hat bu sene sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacak...

Esta İnşaat Benesta Beyoğlu teslim tarihi!

Toplam 245 adet konut, 15 ofis ve 20 mağazadan meydana gelen Esta İnşaat Benesta Beyoğlu projesi ay sonunda satışa çıkacak..

Benesta Basın Ekspres satış ofisi!

Benesta Basın Ekspres projesi Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Benesta Basın Ekspres teslim tarihi!

Benesta Basın Ekspres projesi 17 katlı tek blok olarak Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Benesta Basın Ekspres teslim tarihi ne zaman?

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Benesta Basın Ekspres projesi geliyor! Yeni Proje!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Benesta Basın Ekspres projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Benesta Basın Ekspres projesinde teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Esta İnşaat Halkalı nerede Haberi

Esta İnşaat Halkalı nerede

Esta İnşaat İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yeni projeye başlıyor. Proje 2019 yılı Ağustos ayında tamamlanacak. 


Toplam  243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteden oluşacak olan Esta İnşaat projesi 5 bin 344,83 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek.


Yatırım bedeli 13 milyon 328 bin 666,25 TL olan Esta İnşaat Halkalı projesinde daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde  dizayn edildi.


261 araçlık otoparkın yer alacağı Esta İnşaat Halkalı projesinde rezidansların kullanacağı 227 araç kapasiteli otopark kapalı, ticari ünitelerin kullanacağı 34 araç kapasiteli otopark ise açık olarak inşa edilecek.

Esta İnşaat Halkalı satış ofisi için 0  212 803 04 26  telefon numarası ile irtibata geçebilir, proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 


Tel: 0 212 803 04 26  

Web: http://estacons.com 


Pınar DOĞAN...