29 / 03 / 2024

eston deniz işçi alacak

eston deniz işçi alacak

Halen Bahçeşehir'de Ardıçlı Evler ve Ambarlı'da Eston Deniz projesini yapan Türkiye'nin önde gelen konut şirketlerinden Eston 4 alanda eleman alacak.

1915 Çanakkale Köprüsü ayaklarında yarıya gelindi!

Temeli 3 yıl önce atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde yarıya gelindi. Dünyanın en büyüğü olarak inşa edilen köprünün deniz içindeki ayakları, 17'nci blokların montajıyla 161 metre uzunluğa ulaştı...

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ronny Heinz Buschbeck  tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü denizle buluştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 18 Mart 2017 tarihinde temelini attığı 1915 Çanakkale Köprüsünün, deniz içerisine batırılacak kule kesonlarının kuru havuzdaki inşaatı tamamlandı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kazı ve kazık çalışmaları tamam!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, köprünün deniz içerisinde yapılmış temel iyileştirme amaçlı kazı ve kazık çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. .

Dennis Film Yapım İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dennis Film Yapım İnşaat Taahhüt Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Işık ve İdris Kazdal ortaklığında kuruldu. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ayakları yere değiyor!

Çanakkale 1915 Köprüsü için Gelibolu'nun Sütlüce mevkisinde kurulan şantiyede, köprünün deniz içinde inşa edilecek ayaklarının yapımında kullanılacak kuru havuz tamamlandı.

Batman'daki kentsel dönüşüm Vali Ahmet Deniz’e anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolat, Vali Ahmet Deniz’i ziyaretinde Batman'daki kentsel dönüşümü ele aldı.

Dcc Gayrimenkul İş Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcc Gayrimenkul İş Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Deniz Çiçek imzasıyla kuruldu.

Tekirdağ'ın altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "İlimizde devam eden altyapı çalışmalarımız var. Bunlar zaruri çalışmalar ve Tekirdağ için temiz deniz için, olmazsa olmaz çalışmalar. Altyapı çalışmaları kararlılıkla devam edecek" dedi

Polatyol, Eston Şehir'deki 87 villanın teslimini yaptı!

ESTON Şehir’i TMSF’den satın alan Polatyol, projenin 5’inci etabında yer alan ve 3 yılı aşkın süredir bitirilemeyen 87 villanın inşaatını tamamladı. Yıllardır mağdur olan ailelere anahtar teslimi yapıldı.

Eston Şehir'de 87 villa teslim edildi!

İSTANBUL Yakuplu'da 1.6 milyon metrekarelik arazisi üzerinde hayata geçen Eston Şehir'i TMSF'den satın alan Polatyol İnşaat, 5. Etap'ta 3 yılı aşkın süredir bitiremeyen 87 villanın inşaatını tamamladı.ç

Eston Şehir’in 87 mağduru evlerini aldı!

Eston Şehir’i TMSF’den satın alan Polatyol, projenin 5’inci etabında yer alan ve 3 yılı aşkın süredir bitirilemeyen 87 villanın inşaatını tamamladı.

eston deniz işçi alacak Haberi

eston deniz işçi alacak

Eston'un alacağı elemanların branş dağılımı şu şekilde:

- İnce yapı işlerinde 3 yıl uygulama deneyimi olan ince yapı sorumlusu, İTÜ, ODTÜ, YTÜ veya Mimar Sinan Üniversitesi mezunu mimar.

- AG ve OG işlerinde ve bina iç tesisatlarında minimum 3 yıl deneyimi olan, tüm elektrik tesisat işlerinin organizasyonunu yapacak elektrik mühendisi.

- Isıtma, soğutma, havalandırma, otomasyon, yüzme havuzu, sıhhi tesisat konularında en az 5 yıllık tecrübesi olan makine mühendisi.

- Şantiyelerde en az 5 yıl çalışmış, ısıtma, soğutma, havalandırma, otomasyon, yüzme havuzu, sıhhi tesisat konularında deneyimli meslek yüksek okulu mezunu makine teknikeri.

...