25 / 04 / 2024

ethem pertev yalısı baler çifti

ethem pertev yalısı baler çifti

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti ne olacak?

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Mica Ertegün, Ethem Pertev Yalısı’nın iç mimarlığını yapacak!

İç mimar Mica Ertegün, Kanlıca’da bulunan Ethem Pertev Yalısı’nın iç mimarlığını üstlendi. Ertegün, Boğaz'da hünerlerini sergileyecek.

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı'nın zararı tespit edildi!

Kanlıca'da Ethem Pertev Yalısı'na çarpan kuru yük gemisinin yalıya verdiği zarar, bilirkişi tarafından 370 bin lira olarak tespit edildi.

Ethem Pertev Yalısı'nın tadilatı imara takıldı!

Sosyetenin ünlü isimlerinden Etel Baler'in oturduğu İstanbul Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı'na temmuz ayında kuru yük gemisi çarpmıştı. Etel Baler, yalının tadilatı hakkında "İmar izni çıkmadığı için henüz tadilata başlanmadı" dedi.

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı 300 bin dolara onarılacak!

İstanbul Kanlıca'da "Süslü Yalı" olarak da bilinen Ethem Pertev Yalısı'na 21 Temmuz'da çarpan Sierra Leone bandıralı 'Majed and Randy' isimli kuru yük gemisine konan haciz kararı kaldırıldı.

İstanbul Boğazı'nda gemi yalıya çarptı!

İstanbul Boğazı'ndan geçen Sierra Leone bayraklı gemi, dümeninde meydana gelen arıza nedeniyle Kanlıca'da Ethem Pertev yalısına çarptı. Yalıda ve gemide hasar meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Rıza Sarraf'ın Kanlıca'da ki yalısına 80 bin TL ceza kesildi!

17-25 Aralık soruşturmasının kilit isimilerinden Rıza Sarraf'ın Kanlıca'da tarihi yalısına yaptırdığı kaçak kat, tünel ve iki yalıyı birleştiren asansör 80 bin lira para cezası kesildiği ortaya çıktı.

İşte dünyanın en pahalı yalısı!

İki hafta önce Türkiye’yi ziyaret eden Katar Emiri Şeyh Temim'in eşi, Katar kraliçesi Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri İstanbul’da Erbilgin Yalısı’nı beğendi. İşte Erbilgin Yalısı'nın içinden kareler...

2003 yılında Boğaz'ın en pahalı yalısı 60 milyon dolar!

2003 yılında ABD merkezli Century 21'in Türkiye temsilciliği, Boğaz'daki yalıları araştırıp fiyat biçmiş. Geçtiğimiz günlerde 100 milyon avroya satılan Burhanettin Efendi Yalısı'na 12 yıl önce 60 milyon dolar değer biçilmiş.

2003 yılında Naime Sultan Yalısı'nın kundaklandığı ortaya çıkmış!

13 Temmuz 2002 günü yanan ve yangından sonra elektrik kontağından yandığı yönünde bilirkişi raporu hazırlanan Ortaköy'deki Naime Sultan Yalısı'nın 2003 yılında Kriminal Polis'in incelemeleri sonucu kundaklandığı ortaya çıkmış.

2002 yılında Naime Sultan Yalısı büyük hasar görmüş!

Sultan Abdülhamit'in kızı Naime Sultan için 1876 yılında inşa ettirilen ve 2002 yılında ilkokul olarak kullanılan Ortaköy'deki Naime Sultan Yalısı, şüpheli bir yangın sonucu kullanılamaz hale gelmiş.

2001 yılında Mahmud Nedim Paşa Yalısı açık artırmayla satışa çıkarılmış!

2001 yılında Kızılay, mülkiyetinde bulunan Vaniköy'deki Mahmud Nedim Paşa Yalısı'nı açık artırmayla satışa çıkarmış. Kızılay, kaynak yetersizliği nedeniyle bir türlü onaramadığı yalıya 3.5 milyon dolar değer biçmiş.

ethem pertev yalısı baler çifti Haberi

ethem pertev yalısı baler çifti

Etel ve Robert Baler boşanmaya karar verdi. Kararın ardından çiftin yaşadıkları Ethem Pertev Yalısı’nın nasıl paylaşılacağı merak konusu olmuştu.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ, bugnkü yazısında Etel ve Robert Baler’in boşanma kararı almasından sonra Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nın ne olacağını kaleme aldı. 

İşte Mehmet Üstündağ'ın 'Paylaşılacak bir yalı yok' başlıklı yazısı...

Etel ve Robert Baler’in boşanma kararı almasının ardından, Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları merak konusu oldu. Kimileri taraflardan birinin yalıda oturmaya devam edeceğini öne sürdü, kimileri de yalının 190 milyon liraya satışa çıkarılacağını. Oysa işin aslı başka... Tarihi yalı Baler çiftine değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait.

Roma Plastik’in sahibi Robert Baler’in kalbini şirketinin muhasebecisine kaptırdığını, ilişkisini 1 yılı aşkın süre gizlice devam ettirdiğini ve sonunda eşi Etel Baler’e...