20 / 04 / 2024

eti maden işletmeleri borlu deterjan üretimi

eti maden işletmeleri borlu deterjan üretimi

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, ürettikleri "borlu" deterjanın sektördeki yeriyle ilgili olarak, "Deterjan konusu aslında önümüzdeki günlerde çok önemli bir gündem oluşturacak. Yüzde 10'unu alsanız dünyadan, 8,5 milyar dolar eder." dedi..

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Tavuk eti için çok konuşulacak karar! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Resmi Gazete'de yayımlanan kararla beraber tavuk eti ihracatı için yeni kurallar getirildi. Ticaret Bakanlığı, kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatlarını “ihracı kayda bağlı mallar listesine” ilave etti.

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli’de Miktat Kutlu tarafından kuruldu.

Migros'ta tavuk eti, ayçiçek yağı ve süt ürünlerinde dev indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 20 Haziran fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünleri Birlikten Berekete kampanyasıyla satışa sunuldu. Ayçiçek yağı, tavuk eti ve süt ürünlerinde dev kampanya. İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros'ta kırmızı et ve tavuk eti indiriminde son gün! İşte 19 Nisan 2022 indirimli fiyat listesi...

Migros'ta kırmızı et ve tavuk eti indirimi için son gün yarın. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi? İşte Migros 19 Nisan 2022 et fiyat listesi..

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Seyahat Turizm Otomotiv Ve Lojistik Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 225 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Çevik tarafından kuruldu.

Emlak işletmeleri web tapudan yetki talep edebilir mi?

Kullanımı git gide yaygınlaşan Webtapu uygulamasıyla yetki belgeli emlak işletmeleri taşınmaz maliklerden yetki talep edebilecek.

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bülent Toktaş tarafından kuruldu.

eti maden işletmeleri borlu deterjan üretimi Haberi

eti maden işletmeleri borlu deterjan üretimi


Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, ürettikleri "borlu" deterjanın sektördeki yeriyle ilgili olarak, "Deterjan konusu aslında önümüzdeki günlerde çok önemli bir gündem oluşturacak. Yüzde 10'unu alsanız dünyadan, 8,5 milyar dolar eder. Bunun yüzde 70-80'i kar olacak bir 8,5 milyar dolar" dedi.


Yılmaz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) düzenlediği "Haydi Geçmeden Bor'un Pazarı" konulu panelden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Türkiye'nin elindeki büyük miktardaki bor rezervinden yeteri kadar istifade edilemediği gibi bir algı oluştuğunu vurgulayan Yılmaz, üretilen miktardan çok tüketilen miktarın önemli olduğuna işaret etti.


Son 10 yılda Eti Maden İşletmeleri'nin karını 26 kat arttırdıklarını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:


"Dünyadaki bor rezervinin yüzde 70'inden fazlası şu anda bizde ama yüzde 7'si de bizde olsaydı hiçbir şey değişmeyecekti. Çünkü dünyada tüketilen miktar 4 milyon...