25 / 04 / 2024

ETİK toplantısı

ETİK toplantısı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK), İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla 15- 22 Nisan tarihleri arasında ve bu yıl 39'uncusu düzenlenen Turizm Haftası kapsamında etkinlik düzenlediler.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir belediyesi meclisi Aralık ayı dönem toplantısının ikinci bileşimi gerçekleştirildi. Toplantıda, trafo alanları ile ilgili imar planı görüşmesinde CHP’li üyelerin grup kararı ile ret oyu vereceğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Çorlu Belediyesi'nin Aralık toplantısında imar görüşülecek!

Çorlu Belediyesi'nin her ayın ilk Çarşambasında yapmış olduğu olağan meclis toplantısında bu ay 4 madde görüşülecek. Toplantıda, kadro derece değişikliği, taşınmaz mal komisyon raporu, imar planı değişikliği talepleri ve imar komisyon raporu konusu görüşülecek.

Söke Belediye Meclisi'nin Aralık toplantısında imar konuşuldu!

Söke Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Söke Beleidye Başkanı Süleyman Toyran Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında yoklama ve saygı duruşunun ardından geçmiş karar özeti oy birliği ile kabul edildi.

Tokat Topektaş Et Parçalama Tesisi Kapasite Artışı'nın halk toplantısı 23 Haziran'da!

Topek Gıda Hayvancılık İnşaat Turizm Şirketi tarafından yapılması planlanan Topektaş Et Kombinası ve Parçalama Tesisi kapasite artışı ÇED toplantısı 23 Haziran saat 11:00'de Arzupınar köyü köy odasında yapılacak

Hakan Külahçı, Salı Grubu toplantısında tecrübelerini anlattı!

SALI Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısına konuk olan iç mimar Hakan Külahçı, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Külahçı Antalya'nın ilk iç mimarlık şirketi olan Art-Mim'i kurduklarını anlattı.

Kırşehir Belediyesi Haftalık Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kırşehir Belediyesi Encümeni haftalık olağan toplantısını yaptı. Belediye birimlerine yürütülen işlemler ile birimlerin taleplerinin görüşüldüğü Belediye Encümeni, dün bir araya geldi. toplantıda dört gündem maddesi görüşüldü.

Gaziantep Büyükşehir 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısının 1. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığınıda yapıldı, bundan sonraki meclisin 14 Ocak Perşembe günü saat 15.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Mersin Büyükşehir 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısı’nın ilk birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını yaptı. Toplantıda ek gündem maddeleriyle birlikte 114 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kütahya Bor Tuzu Ocağı projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi'nde bulunan Bor Tuzu Ocağı İşletme İzin Alanının Genişletilmesi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

NG Kütahya Seramik Yükselen Değerler Toplantısı düzenlendi!

NG Kütahya Seramik, iş ortakları ve aileleri ile 17-20 Aralık tarihlerinde NG Afyon Otel'de düzenlenen Yükselen Değerler Toplantısı’nda bir araya geldi.

ETİK toplantısı Haberi

ETİK toplantısı

Turizm Haftası'nın açılışı ise tarih, inanç gibi birçok kültürü içinde barındıran Selçuk oldu. Selçuk etkinlikleri öncesinde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından Kökler Çocuk Dans Grubu ortaya koyduğu görsel şovla alanı dolduran katılımcılara neşeli dakikalar yaşattılar. Selçuk ilçesinde yapılan etkinliğe İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, ETİK ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler,Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Sırrı Aydoğan gibi önemli isimler katıldı. Öte yandan 2 tanesi Atina Müşavirliği, 8'i de Sakız Adası Otelciler Birliği Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere 10 kişilik Yunan ekibi ETİK'in misafiri olarak Selçuk'a geldiler. Protokol grubu,...