28 / 03 / 2024

Etimesgut belediyeden kiralık gayrimenkul

Etimesgut belediyeden kiralık gayrimenkul

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü 12 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle ihale ile kiraya veriyor.

Etimesgut Belediye Başkanlığı'ndan kiralık 12 gayrimenkul!

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü 9 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle ihale ile kiraya veriyor.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Kayseri'de belediyeden kiralık butik otel, sergi salonu, konak!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Kayseri Mahallesi'nde kiralama ihalesi yapılacak. İhale ile 7 adet konak evi, 7 adet dükkan, sergi salonu, kafeterya ve restoran ile 20 odalı butik otel kiraya verilecek.

Sofa Loca Etimesgut satılık!

Sofa Loca Etimesgut satılık daire fiyatları 643 bin TL'den başlıyor. 150 adet daire ve 6 adet ticari birimden meydana gelen projede satışlar başladı.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Etimesgut belediyeden kiralık gayrimenkul Haberi

Etimesgut belediyeden kiralık gayrimenkul

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü ihale ile kiraya veriyor. İhaleleri; 12 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle 30 Ağustos Mahallesi, Şehit Hasan Öztürk Caddesi No:5 Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Belediye Hizmet Binası-Encümen toplantı Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.



İHALE İLANI:


KİRALIK YERLER ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 19233


ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN


Belediyemizin mülkiyetinde ve tasarrufunda bulunan aşağıda adresi ve kullanım amacı belirtilen yerler 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında kiraya verilecektir.


Kiraya verilecek yerlerin yıllık tahmini kira bedeli, geçici teminat tutan, kira süresi, ihale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.


KİRALIK YERLER    KULLANIM AMACI :    YILLIK TAH. KİRA BEDELİ    GEÇİCİ TEMİNAT    KİRA SÜRESİ    İHALE TARİHİ    İHALE SAATİ  ...