25 / 04 / 2024

Etka co enerji özbekistan

Etka co enerji özbekistan

Özbekistan'ın en büyük rüzgar santralini Türk şirketi yapacak, santralin inşaatı 2020 yılında tamamlanacak.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Coşkun tarafından kuruldu.

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi, Emre Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Osman Gazi Mahallesi'nde açıldı.

Juwi, 2016'da Konya ve Nevşehir'de güneş enerji santrali kuracak!

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi, 2016'ta Konya ve Nevşehir'de 18 lisanssız güneş enerji santralini hizmete sokacak. Türkiye'nin yenilebilir enerji sistemi için uygun coğrafyada olduğu belirtildi.

IC İÇTAŞ Enerji'den 135 milyon TL'lik tahvil ihracı!

IC İÇTAŞ Enerji Yatırım Holding AŞ (IC İÇTAŞ Enerji), 135 milyon lira tutarındaki ilk Türk lirası cinsinden özel sektör tahvil ihracını ÜNLÜ & Co'nun danışmanlığında gerçekleştirdi.

DNP, Binalarda yüzde 13 enerji tasarrufu sağlayan film geliştirdi!

Japonya’nın Dai Nippon Printing Co. Ltd. (DNP) şirketi, pencereye yapıştırılınca odayı ışıklandırılan ve yüzde 13 enerji tasarrufu sağlayan film geliştirdi.

Rad Endüstri İnşaat ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rad Endüstri İnşaat ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Coşkun Can Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Nisan'da kuruldu.

Enerji için ilk kredi Vakıfbank'tan!

VakıfBank, 'Dünya Bankası KOBİ Enerji Verimliliği Projesi' kapsamında KOBİ’lerin, enerji verimliliğini artırmayı amaçlayan makine değişimleri, izolasyon, rejenarasyon, co-jenerasyon ve trijenarasyon gibi yatırımlarını finanse ediyor.

Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi hayata geçirildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik üretim ve dağıtımı, madencilik, doğalgaz, petrol, bor, kömür gibi bakanlığın faaliyet gösterdiği alanlara ilişkin ayrıntılı tematik haritalar üreten Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi'ni hayata geçirdi

Egeli & Co Girişim, EGC Elektrik'i devralmaktan vazgeçti!

Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş.(EGCYH) ile Egeli & Co. Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. arasında yapılan EGC Elektrik Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. hisselerinin alınması sözleşmesi iptal edildi...

Sadun Coşkuntürk: Kentsel dönüşüm binaları yenilemek değildir!

Kentsel dönüşümün sadece binaları yenilemek anlamına gelmediğini belirten ÖZAK GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, yeşil alan, altyapı, enerji tasarrufu ve sosyal donatıların da bu sürecin parçası olduğunu söyledi...

Schüco, binalar için yeşil teknolojiler üretiyor!

Schüco, ürettiği yeşil teknolojiler ile enerji verimli binalar yapıyor. PVC-u profilleri ile güvenlik, konfor, tasarım ve enerji verimliliği konularındaki beklentileri kolaylıkla karşılıyor

Schüco Türkiye, 5. Erbil Yapı-İnşaat ve Enerji Fuarı'ndaydı!

5. Erbil Yapı- İnşaat ve Enerji Fuarı Aralık ayında Erbil"de gerçekleştirildi. Türk alüminyum sektöründen sistem firması olarak sadece Schüco Türkiye"nin katıldığı fuarda, yüzü aşkın ziyaretçi Schüco Türkiye standına yoğun ilgi gösterdi

Etka co enerji özbekistan Haberi

Etka co enerji özbekistan

Özbekistan'ın Surhanderya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, "Etka co enerji" adlı Türk şirketi, Özbekistan'ın güneyindeki Surhanderya vilayetinde 600 megavat kapasiteli rüzgar santrali inşa edecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, inşaatının 2020'de tamamlanması planlanan santral için 500 milyon dolar yatırım yapılması planlanıyor.

Faaliyete geçtiğinde ülkenin en büyük rüzgar santrali olacak tesiste yıllık 2 milyar kilovatsaat elektrik üretilecek ve Baysun ile Şerabad ilçelerinin elektrik ihtiyacı da karşılanmış olacak.

Enerji üretim sektörünü çeşitlendirmeyi hedefleyen ve rüzgar enerjisine yönelen Özbekistan hükümeti, daha önce Alman Siemens şirketinin Zarafşan bölgesinde proje tutarı 100 milyon dolar olan ve 2022'de faaliyete geçmesi öngörülen rüzgar santralini inşa edeceğini bildirmişti.

Ülke genelinde 50'ye yakın termik ve hidroelektrik santrali mevcut. Bu santrallerde senelik yaklaşık 52 milyar kilovatsaat elektrik...