28 / 03 / 2024

euro bugün ne kadar 2020

euro bugün ne kadar 2020

Geçen hafta son 1 ayın en düşük seviyesi olan 7.50'ye kadar çekilen dolar/TL yeni haftaya yükselişle başladı. Sabah saatlerinde dolar/TL 7.70'in üzerine çıkarken, euro/TL ise 9.20'nin üzerinde işlem görüyor.

Dolar ve euroda yeni rekor!

Piyasalar ABD'de başkanlık seçimleri ve özellikle Avrupa'da artan vaka sayıları nedeni ile yeniden gündeme gelen ciddi önlemlere odaklanmış durumda. Bununla birlikte Dolar/TL ve euro/TL'den yeni rekor geldi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz müjdesinin ardından dolar ve euro'da artış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve uluslararası kamuoyunda merakla beklenen müjdesini açıkladı. Erdoğan'ın Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğunu duyurmasıyla birlikte dolar/TL ve euro/TL'de kar satışları geldi.

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Euro tarihi rekorunu kırdı! Euro bugün ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 euro/TL kuru

20 Şubat 2024 euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe tarihi rekorla başladı. Euro fiyatları sığ piyasadan çıkarak rekor kırdı. Bugün euro ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 20 Şubat 2024 euro/TL kuru...

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

3 Ocak Çarşamba dolar rekor tazeledi! Euro bugün ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları

Haftanın üçüncü işlem gününde dolar kuru sınırlı yüksleişine devam ediyor. Dolar 3 Ocak Çarşamba günü 29,86 lira seviyesi ile rekor tazeledi. Peki bugün euro/TL kuru ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları...

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

Dolar ve euro bugün ne kadar oldu? Döviz kurları bugün güne nasıl başladı? 20 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Peki dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 20 Kasım 2023 döviz kurları kaç TL?

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

TÜİK enflasyon rakamları sonrası döviz kurları! Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, yıllık enflasyon yüzde 60 eşiğini aştı ve yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Dolar yukarı yönlü hareket ederken euro bugün ne kadar oldu? 3 Ekim Salı e

27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba euro/TL kuru yatırımcıların odağında. Dolar kuru güne 27,31 lira ile düşüşe geçerken euro/TL ne kadar oldu? 27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

euro bugün ne kadar 2020 Haberi

euro bugün ne kadar 2020

Koronavirüs aşısının aralık ayında başlama ihtimalinin güçlenmesiyle küresel piyasalarda iyimser bir hava yaşanırken, yurt içi piyasalarda Türk Lirası, yabancı para birimleri karşısında sınırlı da olsa haftaya değer kaybıyla başladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta faiz artışı kararının da desteği ile 7.5065 ile son 1 ayın en düşük seviyelerine kadar çekilen dolar/TL, bu haftanın ilk işlem gününde 7.75'e kadar yükseldi. Euro/TL'de de 9.20 seviyesinde işlem görüyor.

Borsa haftaya rekorla başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, açılışta yüzde 0.40 değer kazanarak, haftaya 1.329.29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesinden başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 5.34 puan ve yüzde 0.40 değer kazanarak, 1.329.29 puanla rekor seviyeye yükseldi.

Bankacılık endeksi yüzde 0.12 gerilerken, holding endeksi yüzde 0.59 artış kaydetti. Sektör endeksleri arasında...