28 / 03 / 2024

euro kuru kaç lira oldu

euro kuru kaç lira oldu

Euro/TL'nin bugün kaç liradan işlem gördüğünü araştıran yatırımcılar piyasaları yakından takip ediyor. Euro alıp bekleyenler euro yükselecek mi, yoksa düşecek mi? merak ediyor. Peki bugün euro kaç lira? euro kaç lira oldu? İşte 21 Haziran 2022 euro kuru...

Euro resmen rakip tanımıyor! Hız kesmeden yükselen euro liderliğe koşuyor! Euro/TL'de son durum...

Euro/TL bugün yüzde 1,08 yükselişe geçti Piyasalarda bugün sakin bir seyir varken euro yükselmeye devam etti. Peki euro/TL ne kadar oldu? Euro kuru bugün kaç lira? İşte son dakika euro kuru 31 Mayıs 2022...

Euronun gücü bu haftaya yetecek mi? Euro kaç lira oldu? Bu hafta euro ne olur?

Euro kuru yükselmeye devam ediyor. Bugün euro/TL uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Euro hafta sonunun ilk işlem gününe 16,82 liradan başladı. Peki euro geçtiğimiz hafta ne oldu, bu hafta ne olacak? 

Kenara köşeye euro alıp atanlar dikkat! Euro fırladı! Euroda son durum 19 Mayıs 2022

Euro fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kenara köşeye euro alıp atanlar euro bugün ne kadar? Euro yükseldi mi? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte euroda son durum 19 Mayıs 2022...

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor. Euro kuru haftayı 16,12 liradan kapattı. Peki euro gelecek hafta ne olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalarda son durum: Euro/TL bu hafta ne kadar oldu?

Döviz piyasasında bu hafta içi ani iniş ve yükselişler yaşandı. FED'in faiz kararı ve Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatların hız kesmeden devam etmesi döviz piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki euro bu hafta ne oldu? Euro kuru bu hafta kaç lira oldu?

Döviz yatırımcısına müjde! Dolar yükseldi, euro fırladı! 9 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın son işlem gününde döviz kurlarında hareketlilik başladı. Dolar yükselmeye devam ederken euro kuru tarihi rekorunu kırdı. Bugün dolar ne kadar? Bugün euro kuru kaç TL? 9 Şubat 2024 döviz kurları...

Euro bölgesinde enflasyon son 2 yılın altına gerilerken euro kuru 30,16 TL oldu! 

Euro Bölgesi'nde ekim ayı tüketici fiyatları yıllık bazda düşüşe geçti. Böylece son 2 yılın en düşük seviyesini test ederken, Euro kuru ise 30.16 TL seviyesinde değerleniyor...

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Dolar/TL 27 seviyesine doğru sınırlı yükselişe geçti. Vatandaşlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.

Kan kaybeden euro kuru için rakam geldi! Yatırımcılar bu rakama odaklandı! İşte Euro/TL bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşüşe geçen döviz kurları ile ilgili tahminler ve yorumlar gelmeye devam ediyor. Özellikle sert düşüş yaşanan euro için uzman isimden rakam açıklaması geldi. İşte euro kuru bu kadar olacak...

Euro kuru haftaya nasıl başladı? Bugün Euro/TL ne kadar? 21 Ağustos Euro/TL kuru

Dolar/TL kuru cuma gününü önceki kapanışının hemen üzerinde 27,107 liradan tamamlamasının ardından bugün 27,16 lira ile yeni haftaya başladı. Peki euro kuru haftaya nasıl başladı? Bugün euro/TL kuru ne kadar? İşte 21 Ağustos Euro/TL kuru.

16 Ağustos döviz fiyatları ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 16 Ağustos Çarşamba euro/TL kuru

Euro ve dolar kaç TL? 16 Ağustos Çarşamba euro kuru kaç lira? Döviz kurları bugün ne kadar oldu? Dolar ve euro alış satış fiyatı ne kadar? İşte döviz kurlarında son dakika...

13 Ağustos Pazar güncel euro kuru! Euro bugün kaç TL? 

Euro/TL kuru bugün ne kadar? Güncel euro kuru kaç lira oldu? Euro bugün yükseldi mi, düştü mü? İşte 13 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Serbest piyasada döviz fiyatları! Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Serbest piyasada döviz kurları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dövize yatırım yapanlar güncel dolar ve euro kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru 27,085 lirdan satılırrken euro buıgün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Euro/TL ne kadar? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 8 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kuru dün kapanışta 29,632 TL'den işlem görürken, bugün güne artışla başladı. Euro/TL ne kadar? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 8 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

5 Ağustos Cumartesi günü döviz kurları milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dün 29,60 TL'den kapanış yapan euro TL kuru 5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Euro güne nasıl başladı? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Piyasalarda negatif seyir bugün de devam ediyor. Dün 29,580 TL'den kapanış yapan euro TL kuru bugün güne nasıl başladı?  Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

euro kuru kaç lira oldu Haberi

euro kuru kaç lira oldu

Milyonlarca yatırımcı ve euro almak isteyenler döviz piyasasını yakından takip ediyor. Yurt içi piyasalarda euro kurunun kaç lira olduğu araştırılıyor. 

  

Bu hafta piyasaların gözü Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun 23 Haziran 2022 günü saat 14:00'te açıklayacağı faiz kararında. Piyasalar merakla bu kararı bekliyor.

Euro Merkez Bankası kararı öncesinde ne kadar olduğu merak edilip araştırılıyor. Euro bugün güne yüzde 0,02 yükselişle başladı. Dün euro alış fiyatı 18,19 TL, satış fiyatı ise 18,28 TL seviyesinde işlem gördü. Peki euro bugün ne kadar? Euro kuru kaç TL oldu? İşte 21 Haziran 2022 euro kuru...

21 HAZİRAN 2022 EURO KURU...

Haftanın ikinci işlem gününde euro alış satış fiyatları elinde euro olanlar ve euro almak isteyenler tarafından takip ediliyor.

Euro kuru bugün alış fiyatı...