26 / 04 / 2024

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? 

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor. Euro kuru haftayı 16,12 liradan kapattı. Peki euro gelecek hafta ne olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi?



Elinde bulunan belli miktar parayı döviz kurlarına yatıran yatırımcılar döviz piyasasını merakla takip ediyor. Euro alış satış fiyatı ne oldu? Euro yükselecek mi düşecek mi? sorularının cevapları merak ediliyor.

Fed'in faiz kararı ve ABD enflayon oranlarının açıklanması ilde dolar kuru diğer para birimleri karşısında değer kazanırken euro/TL'de dolar ile yükselmeye başladı. Peki euro bu hafta ne oldu? Gelecek hafta ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön