27 / 04 / 2024

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? 

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor. Euro kuru haftayı 16,12 liradan kapattı. Peki euro gelecek hafta ne olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi?



YASTIK ALTINDA EURO SAKLAYANLAR DİKKAT!

Yastık altında euro saklayan yatırımcılar euronun  bu hafta ne olacağını merak ediyor. Doların yükselişinin ardından gözler euroya çevrildi. Öte yandan dünya genelinde enflasyon hızla yükselmeye devam ediyor. Enflasyondaki baskıyı kırmak isteyen ABD Merkez Bankası, 50 baz puanlık faiz artışına gitti. Ancak bu doları yükseltti. Şimdi aynı yükselişin euro için gerçekleşmesi bekleniyor.

Euro alıp kenara atanlar dikkat! Euro gözünü açtı, yükseliyor! 14 Mayıs 2022 euro kurunda son dakika

O ülkede de bundan sonra euro kullanılacak! Yerel para birimi tarih olacak

Doların krallığı ne zamana kadar devam edecek? Dolar bu hafta ne olur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön