19 / 04 / 2024

Ev alacakların yapması gerekenler

Ev alacakların yapması gerekenler

Ev ve otomobil arayanların büyük çoğunluğu günümüzde artık ilk baktığı yer online ilan ve satış siteleri oluyor. Müşterilerin bu mecraya kaymasıyla, doğal olarak dolandırıcılar da bu sitelerde cirit atmaya başladı.

2.3 milyon TL'ye ev alacakların aylık ödemesi 21.790 TL! Artık hesaplar 'Kiracı yarısını öder' diyerek yapılıyor!

Konut fiyatlarının ve konut kredisi faizlerinin düşüp düşmeyeceği milyonlarca kişinin merak ettiği durumlardan. Peki şu an krediyle ev almak mantıklı mı? Vatandaşlar neler dedi? İşte konut kredisi hesabı ve vatandaşların yorumları... 

Yeni konutta fiyat artışı yavaşladı, maliyet artışıyla makas kapandı! Ev alacaklar 'Vites küçülttü ama gidiyor' dedi! 

Yeni konut alacak vatandaşlar, fahiş rakamların gerilemesini beklerken, Merkez Bankası konutta fiyat artış hızının yavaşladığını açıkladı. Peki ev alacaklar neler dedi? İşte o yorumlar...

İstanbul'da konut fiyatları geriliyor mu? Ev alacaklar dikkat!

Son yıllarda hızla yükselen satılık ve kiralık konut fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Ev alacaklar fiyatların düşmesini bekliyor. Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından "Reel konut fiyat artışında İstanbul hızla geriliyor" dedi.

Ev alacaklar veya binasını yenileyecekler dikkat! Uzman isim uyardı! Yapıların nasıl inşa edildiğine bakın!

İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, yapıların inşaatlarının, birbirinden bağımsız tasarım, müteahhitlik ve denetim firmaları eliyle yürütülmesi gerektiğini belirterek ev alacakları ve binasını yenileyecekleri uyardı. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Konutta kademeli KDV sistemi nasıl işliyor? Ev alacaklar hemen bakın!

Konutta kademeli KDV sistemi hem konut sektörünü hem de ev alacakları yakından ilgilendiriyor. Peki konutta kademeli KDV sistemi nasıl işliyor? İşte konuyla ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Ev alacaklar dikkat! Rakam rakam açıklandı! Yeni konut kredisi limitlerine hemen bakın!

BDDK tarafından güncellenen konut kredisi limitleri, yüksek kira vermek yerine konut sahibi olmak isteyen vatandaşları resmen harekete geçirdi. Ev alacaklar dikkat! Rakam rakam açıklandı! Yeni konut kredisi limitlerine hemen bakın!

Yeni Evim Kampanyası'nda rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim kampanyası kapsamında yer alan bazı şartlar vatandaşları zorluyor. Rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Yeni Evim kampanyasında 85'inci taksit detayı! Geri ödeme zamanı belli oldu! Ev alacaklar detaylara bakın!

Yeni Konut Finansman Programı ile ilgili kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Ev alacaklar detaylara bakın!

Konut fiyatlarındaki artış sürecek mi? Ev alacaklar şimdi bakın!

Halkın geleneksek yatım aracı olan konut ve arsa piyasası, kış aylarında bile olağanüstü hareketli geçiyor. Konut fiyatlarındaki artış sürecek mi? Ev alacaklar şimdi bakın!

0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0,69 konut kredisi şartları ev almak isteyen milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. 0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

Konut kredisi faizleri 0.69'a düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Ev fiyatlarının artmasıyla konut alacak vatandaşlar düşük konut kredisi beklentisine girdi. Peki konut faiz kredisi düşecek mi? Ev alacaklar dikkat... İşte detaylar...

Ev alacakların yapması gerekenler Haberi

Ev alacakların yapması gerekenler

Ev ve otomobil arayanların büyük çoğunluğu günümüzde artık ilk baktığı yer online ilan ve satış siteleri oluyor. Müşterilerin bu mecraya kaymasıyla, doğal olarak dolandırıcılar da bu sitelerde cirit atmaya başladı. 

Özellikle 'çok iyi bir fırsat' yakaladığını düşünenler genellikle dolandırıcılar tarafından mağdur ediliyor. İkinci el bir araç almak isteyen M.İ (32) bu internet dolandırıcılarının son mağduru oldu. İstanbul, Şişli'de oturan genç adam bir ilan sitesinde 35 bin liraya ikinci el bir pick-up buldu.

Bulduğu aracın sitedeki muadillerine göre yaklaşık 5 bin lira ucuz olduğunu söyleyen M.İ "Tek sorunu vardı. O da Doğu Anadolu'da bir ilde olmasıydı. İlanın sahibini aradığımda bana pick-up'ın zaten 34 plaka olduğunu, 1000 liralık kaporayı yatırmam halinde bizzat kendisinin bana ulaştıracağını söyledi. Ben de istediği hesaba 1000 lirayı yatırdım....