16 / 04 / 2024

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi adresi

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi adresi

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, Cihan Jiyan Acar tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza'da kuruldu.

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Ev alıyorum derken, dert almayın! Uyanık kiracılara dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe büyürken, yeni ev alacaklar için de uyarılar peş peşe geliyor. Hukukbil isimli kullanıcı X sosyal medya hesabından içinde kiracı olan evler ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Kira fiyatları artacak mı? İstanbul’da öğrenciler yana yakıla ev arıyor..

YKS sınavının ardından üniversite öğrencileri bir bir tercih yapmaya başladı. Tercihlerini İstanbul’dan yana kullanan üniversite öğrenci adayları yana yana ev aramaya başladı.

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi adresi Haberi

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi adresi

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, Cihan Jiyan Acar tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza'da kuruldu.


Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul, konut, siteler, ticari ve sınai marketler, depolar, villa, tatil köyü, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, ev, apartman, iş yeri, ticarethanenin alımı, satımı, devri, kiraya verilmesi, kiralanması, pazarlanması. - Konut, iş yeri gibi her türlü bina ile eski eser niteliğindeki veya yıpranmış binaların satın alınması, renove ve restorasyonu, çevre düzenlemesi ve iç dekorasyon çalışmalarının yapılarak yerli ve yabancı gerçek ve hükmi şahıslara mortgage sistemi, banka kredisi veya...