23 / 04 / 2024

Ev dekorasyonu yaparken dikkat edilecekler

Ev dekorasyonu yaparken dikkat edilecekler

Safran sarısından hardala, bal renginden açık sarıya her tonu asil ve vazgeçilmez. Bu yaz sarının en enerjik tonunu seçin eviniz için. Güneş sizin evinizden doğup batsın..

Ev sahipler ile kiracılar arasında tahliye taahhütnamesi krizi... 

Ev sahipleri son zamanlarda kiracılarını evden çıkarabilmek için tahliye taahhütnamesi hakkında sorun çıkarıyorlar. Buna göre, kiracıların sözleşme yaparken her türlü detaylara dikkat etmeleri gerekiyor. İşte haberin detayları...

Prefabrik ev yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Prefabrik ev, hazır bir şekilde geldiği için kısa sürede kullanıma hazırdır. Günümüzde, pratikliği ve daha az maliyetli olduğu için tercih edilmektedir. Peki prefabrik ev nasıl yapılır ve yaparken nelere dikkat edilmelidir? Prefabrik ev yapımı ile ilgili önemli bilgiler...

Ev yaparken hangi malzemeler kullanılır?

Mimari tasarımda özellikle vurgulanması gereken hayati bir nokta, malzeme seçim sürecidir. İnşaatın ilerleyişini şekillendiren temel adımlardan biri olan bu seçim, yapının dayanıklılığını ve ömrünü etkileyen kritik bir faktördür. Peki ev yaparken kullanılan malzemeler nelerdir?

İmar planı yaparken bahçe mesafesi ne kadar olmalı? Arsaya ev yaparken çekme mesafesi ne kadar?

İmar planı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de bahçe mesafesi olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı bir konu olan çekme mesafesi, konut arsalarında ön bahçe ve arka bahçe gibi alanları içeriyor. Peki imar planı yaparken çekme ve bahçe mesafesi ne kadar olmalı?

Kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Kira sözleşmesi, bir mal veya mülkün kiralanması için kiracı ve ev sahibi arasında yapılan hukuki bir anlaşmadır. Kiralama sürecinde sözleşme, her iki tarafın haklarını ve sorumluluklarını koruma amacı taşır. Peki kira sözleşmesi yaparken, hangi faktörler dikkate alınmalıdır?

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

10 adımda depreme uygun ev dekorasyonu!

Yaşanan depremler ve binlerce can kaybının ardından vatandaşlar, evlerini depreme uygun hale getirmek için araştırmalar yapıyor. İşte evinizi 10 adımda depreme uygun hale getirecek ev dekorasyon önerileri...

Yeni Evim kampanyasında son dakika! Ev fiyatları arttıkça arttı! Bankalar kredi sürecini yavaşlatıyor iddiası!

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar için hayata geçirilen Yeni Evim kampanyasında müteahhitler zam üstüne zam yaparken, vatandaşlara peşinatları geri veriliyor. Bankalar konut kredisi işlemlerinde problem oluşturuyor...

Jumbo sofra takımlarında indirim üstüne indirim! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Jumbo’nun sofra, mutfak ve ev dekorasyonu kategorilerinde yer alan ürünlerini avantajlı fiyatlarla almak isteyenler için  birkaç indirim kampanyası birden bulunuyor. Peki Jumbo’da hangi ürünler indirimde? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak küçük ev aletleri A101’de indirimde! İşte 1 Aralık 2022 fiyat listesi…

Mutfakta yemek yaparken işlerinizde büyük kolaylık sağlayacak küçük ev aletleri A101’de çılgın fiyatlarla satışta. Kiwi yumurta pişirici 129 lira, Sunny çelik su ısıtıcı 175 lira, Kiwi mikrodalga fırın 1199 lira. İşte A101 1 Aralık 2022 fiyat listesi….

Prefabrik ev yapmanın şartları nelerdir?

Prefabrik ev yaparken nelere dikkat edilir, prefabrik ev nasıl yapılır, Prefabrik ev yapmanın şartları nelerdir? bu sorular prefabrik ev yaptırmak isteyen kişiler tarafından sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen yanıtlar!

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sözleşme yaparken bunları gözden kaçırmayın! 

Hem yeni kira sözleşmesi yapacaklar hem de kira sözleşmesini yenileyecekler, sözleşmelerde dikkat edilmesi gerekenleri araştırıyor. Peki kira sözleşmesi yapılırken nelere dikkat edilmeli? Ev sahipleri ve kiracılar kira sözleşmelerinde neleri gözden kaçırmamalı?

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Ev dekorasyonu yaparken dikkat edilecekler Haberi

Ev dekorasyonu yaparken dikkat edilecekler

Bu yazın tartışmasız kraliçesi sarı! Geçtiğimiz günlerde indigo için yazın rengi derken sarıya haksızlık ettiğimi düşünmüştüm. Neden bilmiyorum ama renklere cinsiyet veriyorum zihnimde galiba. İndigo, bu yazın rengi, kesin ama olsa olsa kral olur. Sarı, benim gözümde kraliçe! Her tonuyla, her haliyle... Safran sarısından hardala, bal renginden açık sarıya kadar her tonu, her dokuya uyarlanmış haliyle asil ve vazgeçilmez! Hayatımın hiçbir döneminde sarı ile aramda böyle bir bağ kurulmamıştı. Hatta önceleri gözümde hastalıkla ilintili bir yere sahipti sarı. Sararmak, solmaktan mıdır bilmem, sarının o enerjik etkisini göz ardı etmişim bunca yıldır. Bir anda keşfettim sarıyı. Geçtiğimiz yıl çok güzel bir safran sarısı yastık almamla başladı bu tutku, sonra kıyafetlerime de sirayet etti. Hem de öyle bir sardı ki beni,...