18 / 04 / 2024

ev otel istanbul

ev otel istanbul

Yurtdışında önemli bir pazar olan "ev-otel" konsepti Türkiye'de de giderek yaygınlaşıyor. Otellere nazaran daha ucuz olan sistem hem daire sahiplerine hem de konaklayan misafirlere kazandırıyor...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Konut fiyatları resmen uçtu! Amerika'da ev almak İstanbul’da ev almaktan daha kolay!

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) konut enflasyonunu aylık yüzde 4,19 şeklinde açıkladı. Söz konusu bu artıştan sonra gözler de yeniden konut fiyatlarına çevrildi. Son bir sene içinde fahiş derece artan konut fiyatları, adeta yurt dışındaki ev fiyatlarını geçti.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Siemens Ev Aletleri İstanbul’da iki yeni mağaza açtı!

Siemens Ev Aletleri, İstanbul’da iki yeni "deneyim" mağazası açtı. Siemens Ev Aletleri’nin zengin ürün çeşitliliğini, tasarımlarını ve teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

Ece Sükan İstanbul'da ev arıyor!

Moda Editörü Ece Sükan, İstanbul'da yeni bir ev arayışına girdi. İstediği daireyi bulamayan Sükan, lüks bir otele yerleşti. Sükan, 3 aydır kaldığı otel için 80 bin TL ödedi.

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Avrupa'da ev-otel konseptine önlem!

Berlin, özel konutların kiralanmasında kuralları değiştirdi. Airbnb gibi online konut kiralama siteleri eleştirilerin odağında. 

En fazla ev kredisi İstanbul'da çekildi!

Ev sahibi olmak için en fazla kredi İstanbul'da çekildi.  Bankadan kredi çekenlerin oranı yüzde 6 artışla 2.5 milyona ulaştı.

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

İzmir'in ev fiyatları İstanbul'la yarışacak!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'a göre İzmir için yeni bir dönem başlıyor. Bu miladın iki temel sebebi var. İşte, İzmir'in yükselişinin sebepleri...

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

ev otel istanbul Haberi

ev otel istanbul

"Serviced Apartment", yani "ev-otel" konsepti Türkiye'de her geçen yıl yaygınlaşıyor. Profesyonel yönetim tarafından işletilen, kısa ve uzun vadeli konaklamalar için hazırlanmış daire türü anlamına gelen ev-otel konsepti, başta Avustralya, İngiltere, Amerika ve Rusya olmak üzeri birçok gelişmiş ülkelerde yaygın olarak görülüyor. 


Ev sıcaklığında otel hizmeti

Otel hizmetini ev konforunda veren sistem, metropollerde yaşayan insanların ve geçici konaklamaya duyulan ihtiyacın çoğalması nedeni ile Türkiye'de de giderek yaygınlaşıyor. 


Otellerden daha ucuz

Yapılan araştırmalar neticesinde insanların oteller yerine ev-otelleri tercih etmesinin sebepleri arasında; daha fazla alan, yemek pişirme imkanı, ücret, daha konforlu bir ortam, serbestlik, gizlilik ve misafir ağırlama olanağı gibi nedenler bulunuyor. Maliyet ve kiralama olasılığı yüksek olması nedeniyle stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler daha fazla tercih ediliyor. Günlük, haftalık veya aylık kiralamaların yapıldığı bu...