29 / 03 / 2024

ev tekstili fuarı Home Tex

ev tekstili fuarı Home Tex

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ilk kez düzenlenen fuarı Home&Tex, CNR Expo İstanbul'da dün başladı. Fuar, Rusya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan çok sayıda misafir ağırlıyor...

Dikkat Yataş Bedding beyaz ev tekstili kampanyasında 30 Eylül son gün! İşte 23 Eylül 2022 Yataş Bedding fiyat listesi

Kaliteli uykunun adresi Yataş Bedding, beyaz ev tekstilinde kampanya başlattı. 30 Eylül"e kadar sürecek kampanya'da Visco Therapy boyun yastıkları, yorganlar, alezler ve daha bir çok ürün yer alıyor. İşte 23 Eylül 2022 yataş fiyat listesi

Schafer ev tekstili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı! 21 Eylül 2022 Schafer fiyat listesi

Schafer'de sonbahar kampanyası. Küçük ev aletlerinden sofra grubuna hatta ev tekstil ürünlerine kadar yüzlerce ürün yüzde 30 indirimle online satış mağazasında! İşte 21 Eylül 2022 Schofer fiyat listesi

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Yerli firmalaran 'ev' atağı! 

Yerli hazır giyim firmaları artık “home” kategorisinde de var olmaya başladı. Bir dizi firma koleksiyonlarında ev tekstili ve dekorasyon seçenekleri sunuyor. Hepsi, dünya devi markalar karşısında güçlü rakipler olarak çıkıyor...

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

Yapı İnşaat ve Mobilya Fuarı için Çeşme'ye 500 arap iş adamı gelecek!

Çeşme'de düzenlenecek Yapı-İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile eş zamanlı yapılacak Mobilya-Dekorasyon ve Ev Tekstili Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Perakende sektörü ev tekstiline yöneliyor!

Ev tekstili ve eve yönelik ürünler satan markalar bir biri ardına mağazalaşırken, perakende dünyasının önemli markaları da koleksiyonlarına bu ürünleri eklemeye başladı. İşte ev tekstiline girme kararı alan perakendeciler.

Intertextile Shanghai Fuarı 24 Ağustos'ta!

Türk ev tekstili ürünleri, Uzakdoğu'da etkinliği ve ihracatı artırabilmek için 24-27 Ağustos'ta düzenlenecek Intertextile Shanghai fuarında yer alacak.

ev tekstili fuarı Home Tex Haberi

ev tekstili fuarı Home Tex

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ilk kez düzenlenen fuarı Home&Tex, CNR Expo İstanbul'da dün başladı. Açılış törenine katılan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, fuarın Rusya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan çok sayıda misafir ağırladığını belirterek, "Bunlar aracılığıyla Türkiye yakın bölgesindeki evleri dayayıp döşüyor" dedi. 


Sabah...