26 / 04 / 2024

ev yapımında mühendislik şartmı

ev yapımında mühendislik şartmı

Makine Mühendisleri Oda Başkanı Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı ziyaret etti. Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi...

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi Ataköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Faruk Tiker, Fırat Ulutaş ve Mehmet Oğurlu ortaklığında kuruldu.

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Negiş ve Hayrullak Negiş ortaklığında kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Akadyan Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akadyan Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ahmet Enes Demirhan ve Emre Ekşi ortaklığında kuruldu.

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Burhan Baltacı ve Muhammed Kadir Baltacı ortkalığında kuruldu.

No34 Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No34 Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dağlar ve Yunus Emre Arslan ortaklığında kuruldu.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Doğan tarafından kuruldu.

ev yapımında mühendislik şartmı Haberi

ev yapımında mühendislik şartmı


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi. 


Makine Mühendisleri Oda Başkanlığına seçilen Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti. 


Kocasinan Belediyesi'ni ağırlıklı olarak teknik elemanların oluşturduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız, "Türkiye'nin en geniş teknik kadrolu belediyelerinden biriyiz. Makine Mühendisleri Odası’yla başından beri sıhhatli bir çalışma yürütüyoruz. Umarım bu çalışma daha üst seviyeye ulaşır. Afetler yaşamamak için şehirlere, binalara ve her türlü yapıya mühendisliğin sinmesini istiyoruz. Şehirdeki yapılarda makine, tesisat aksamıyla diğer alanların sıhhatli olması için yapılan işlere mühendislik sinsin istiyoruz." dedi. 


Birliğin ilk kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Sürekli işbirliği halinde olacağız. Sizlerin...