19 / 04 / 2024

Evergrande varlık satışı

Evergrande varlık satışı

Çinli dev gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande, nakit darboğazında kaldı. Haftalardır gündemden düşmeyen şirket, bu sefer de varlıklarının satışı iddiasıyla gündemde.

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Binance ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşme yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para işlem platformu Binance, ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşmelere başladı. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

Varlık fonu satılıyor!

Varlık fonu, yapılan değişiklikle ‘yatırım fonlarına ilişkin esaslar tebliği' kapsamına alındı. Peki bu ne demek oluyor? Varlık fonu satılıyor mu? İşte tüm merak edilenler...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in gayrimenkullerini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik kira sertifikası satışı tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin kaynak kuruluş olarak yer alacağı, 100 milyon TL nominal tutarlı, 45 gün vadeli, TRDEVKS42127 ISIN kodlu kira sertifikalarının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 24 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 24 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

TF Varlık Kiralama'dan 500 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 500 milyon TL nominal değerdeki, 210 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamam...

Evergrande varlık satışı Haberi

Evergrande varlık satışı

Çinli dev gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande'nin ve gayrimenkul yönetim biriminin hisselerinin Hong Kong borsasında işleme kapatıldığı belirtilirken, nakit darboğazında olan şirketin varlıklarını satabileceğine ilişkin piyasalarda spekülasyonlar oluştu.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çin'in bir zamanlar en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olan Evergrande, 305 milyar dolarlık borcunu ödeyememesi sebebiyle ülkenin en büyük yeniden yapılandırmasıyla karşılaşabilir.

Hong Kong borsası Evergrande ve Evergrande Property Services Group'un hisselerinin işleme kapatılmasına ilişkin bir neden göstermezken, hisselerin işleme kapatılmasıyla ilgili kimin adım attığı kesinleşmedi. Evergrande konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirmedi. 

Fakat, bu adım varlık satışına gidilebileceği spekülasyonlarını gündeme getirirken, aynı zamanda Evergrande iflas eder veya tasfiye edilirse piyasalarda krizin Çin'in gayrimenkul sektörüne ya da genel olarak bütün ekonomiye yayılabileceği riskine ilişkin endişeleri de yeniden ortaya...