28 / 03 / 2024

eviya gayrimenkul ege yakası

eviya gayrimenkul ege yakası

85 bin 240 metrekare alan üzerine yayılan Ege Yakası projesi stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks daire tiplerinde dizayn edildi...

Halkalı Ege Yakası ödeme planı!

Halkalı Ege Yakası ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. İstanbul Halkalı Atakent'te yer alan Ege Yakası toplam 531 adet konuttan meydana geliyor

Atakent Ege Yakası ev fiyatları!

Atakent Ege Yakası ev fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks daireler yer alıyor.

Ege Yakası teslim tarihi!

Ege Yakası teslim tarihi kapsamında daire teslimleri 2016 yılının Nisan ayında yapılacak. Ege Yakası projesinde yer alan dairelerin fiyatları 488 bin 418 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ege Yakası ödemeleri!

Ege Yakası ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede meyve bahçeleri, doğal gölet, mini bağlar, mini arbatarum, gül bahçeleri, hayvanat bahçesi, organik pazar gibi sosyal olanaklar yer alıyor.

Ege Yakası Halkalı ödeme koşulları!

Ege Yakası Halkalı ödeme koşulları kapsamında 48 ay vade farksız ya da banka kredili ödemeler yapılıyor. Halkalı Ege Yakası projesinde fiyatlar 483 bin liradan başlıyor...

Halkalı Ege Yakası adres bilgileri!

Halkalı Ege Yakası adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 378 konuttan oluşan Halkalı Ege Yakası Evleri projesinde fiyatlar 483 bin lira ile 880 bin lira arasında değişiyor...

Ege Yakası projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece' de inşa edilen Ege Yakası projesinde peşinat ve banka kredisi yok.Projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.Projenin teslimleri 2016 yılında yapılacak.

Ege Yakası Evleri!

Ege Yakası Evleri projesinde konutların fiyatları 483 bin lira ile 880 bin lira arasında değişiyor. Halkalı Ege Yakası Evleri projesinde 48 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Ege Yakası görselleri!

Ege Yakası görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı'da yükselen Ege Yakası projesinde daire fiyatları 483 bin lira ile 880 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

Ege Yakası Şubat 2014’te satışta! Metrekaresi 4 bin TL!

Eviya Gayrimenkul'ün Avrupa Yakası'ndaki ilk projesi olan Ege Yakası, Şubat 2014'te satışa çıkmaya hazırlanıyor. Ön talep toplama sürecinde olan Atakent Ege Yakası'nda konutlar metrekaresi ortalama 4 bin TL'den satışa sunuluyor...

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50  bin TL sermaye bedeli  ile Göktuğ Ege tarafından kuruldu.

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Ege 35 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 35 Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 30 bin TL sermaye bedeli Şevki Can Koçal tarafından kuruldu.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

Ege Batı Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Batı Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Zorlu Holding, Ege'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur ve EmreTorun ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Urla Sevilla Kekliktepe Villaları'nın lansmanı 16 Şubat'ta!

Seçkin ve butik konut projelerinin mimarı Sevkon Gayrimenkul, Ege’nin yükselen değeri Urla'da sürdürülebilir lüks ve doğal yaşam anlayışına bambaşka bir boyut getiren yeni projesi Sevilla Kekliktepe Villaları’nı hayata geçiriyor.

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Ege Yakası satış ofisi!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje toplam 378 adet daireden oluşuyor. Ege Yakası satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Ege gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor!

SİYASİ belirsizlik, seçimler, ekonomideki durgunluk ve faizlerde beklenen artış... Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Ege gayrimenkul sektöründe hareketlilik sürüyor. Konut satışlarında 2015'te ayrıca birçok yeni proje de hayata geçti.

Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mol Ege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Uğur Topaloğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Yeni Bosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

eviya gayrimenkul ege yakası Haberi

eviya gayrimenkul ege yakası

Eviya Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Ege Yakası projesi İstanbul Avrupa yakasında Halkalı Atakent'te yer alıyor. Proje 85 bin 240 metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor.


Satış süreci devam eden Halkalı Ege Yakası projesi toplam 531 adet konuttan meydana geliyor. Ege Yakası satış fiyatları kapsamında aylık taksitler 1.900 liradan başlıyor.


Ege Yakası teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının Nisan ayı yanıtı veriliyor. Eviya Ege Yakası satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks şeklinde dizayn edildi.


Halkalı Ege Yakası ödeme koşulları!

- Peşinat ödemeden 40 aya kadar sıfır faizle, 

- Yüzde 20 peşinat ödendiğinde, 50 aya kadar sıfır faizle,

- Yüzde 30 peşinat ödendiğinde, 60 aya kadar sıfır faizle,

- Yüzde 40 peşinat ödendiğinde, 70 aya kadar sıfır faizle,

- Yüzde...