23 / 04 / 2024

Eviya Gayrimenkul Halkalı

Eviya Gayrimenkul Halkalı

İstanbul Sancaktepe'de Ege Boyu projesinden sonra Eviya Gayrimenkul Avrupa yakasında Halkalı projesi için ön talep topluyor...

Bios Life Halkalı projesiyle 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul, Halkalı projesi için düğmeye bastı. Bioslife Halkalı adıyla yükselecek olan projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

24 Gayrimenkul Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinin lansmanı 13 Nisan'da!

Bugüne kadar hayata geçirdiği Stüdyo 24 ve Cadde 24 projeleri ile adından söz ettiren 24 Gayrimenkul, yeni projeleri Halkalı 24 ve Atakent 24 projeleri için basın toplantısı düzenliyor.

Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinde ön talep toplanıyor!

Merkezi lokasyonlarda projeler geliştirmeye ağırlık veren 24 Gayrimenkul, Halkalı 24 ve Atakent 24 adını verdiği iki yeni cadde projesini görücüye çıkarıyor.

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Sinpaş GYO'dan Çankaya Oran'a Ege konseptli proje!

Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul'da kullandığı Ege konsepti şimdi de Çankaya'da inşa edilecek yeni projede kullanılacak. Proje 600 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek.

Eviya Gayrimenkul Beykoz'daki arsasını 79.1 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Eviya Gayrimenkul, Beykoz Anadoluhisarı'ndaki arsasını açık artırma suretiyle satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli tapu kaydına göre 79 milyon 173 bin 216 bin TL olarak belirlendi.

Eviya Gayrimenkul Çankaya'daki yeni projesi için geri sayımda!

Sinpaş Holding bünyesinde hizmet veren Eviya Gayrimenkul,600 milyon liralık Ankara Çankaya’daki projesi için geri sayımda... Kamuoyu Eviya Gayrimenkul’ü ilk olarak İstanbul'da ürettiği EgeYakası ve EgeBoyu projelerinde duydu.

Ege rüzgarı 600 milyon liraya Ankara'da esecek!

Eviya Gayrimenkul markasıyla İstanbul'da Ege konseptli proje geliştiren Sinpaş GYO, Ankara'ya da benzer bir proje yapmaya hazırlanıyor. Çankaya'da yükselecek projenin yatırım değeri 600 milyon lira...

Ege Yakası'nda konutların yüzde 95'i satıldı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, konutların yüzde 95'inin satışı tamamlandı.

Sinpaş GYO'dan Ege Yakası’nda kampanya!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, konutların yüzde 95’inin satışı tamamlandı. 'Bahçeli ve teraslı' daireler içinse kampanya başlatıldı.

Ege Yakası'nda yeni daireler satışa sunuldu!

Eviya Gayrimenkul'ün Halkalı'da hayata geçirdiği EgeYakası'nın bahçeli ve teraslı evleri satışa sunuldu. Fiyatların 646 bin liradan başladığı daireler 48 ay vade farksız taksitle alınabiliyor.

Eviya Gayrimenkul EgeYakası satılık!

Eviya Gayrimenkul EgeYakası satılık daire alanları 99 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 85 bin 240 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Eviya Gayrimenkul Halkalı Haberi

Eviya Gayrimenkul Halkalı


Eviya Gayrimenkul İstanbul Halkalı'da hayata geçireceği yeni projesi için internet sitesinden ön talep topluyor. Eviya Gayrimenkul Halkalı projesi detayları henüz belirlenmedi.


Eviya Gayrimenkul Halkalı projesi satışlarının 2013 yılı son çeyreğinde başlaması planlanıyor. Eviya Gayrimenkul Halkalı projesinin ayrıntıları belli olduğunda sitemizden takip edebilirsiniz.


Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de hayata geçirdiği 644 konutluk Ege Boyu projesinden sonra, Halkalı projesi de 500 - 600 konutluk olarak tasarlanıyor.



Telefon: 0216 313 08 48

Web adresi : http://www.eviya.com.tr/OnTalepFormu.aspx

Gülcihan...