25 / 04 / 2024

evlerde odalar birleştirilebilir mi

evlerde odalar birleştirilebilir mi

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde dairelerde iki alanın birleştirilip birleştirilmeyeceğini kaleme aldı. 

Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40 indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni eğitim yılı başladı. Öğrenciler okullarına döndü. Ancak evlerde de hummalı bir çalışma var. Özellikle yurtlarda kalamayan ya da tercih etmeyen üniversite öğrencileri kendi evlerini dizayn etme derdine düştü. Öğrencilerin imdadına yetişen Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40’a varan indirim

Dairelerde odalar birleştirilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde dairelerde iki alanın birleştirilip birleştirilmeyeceğini kaleme aldı. 

Binaların çatı katındaki daireler birleştirilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda 14 evli binada malik olduğunu belirten okuyucu, üst kattaki kişinin dubleks daireyi ikiye böldüğünü söyledi. Okuyucu, yeni daire için arsa payı talep edeceklerini söyledi ve nasıl bir hukuki girişimde bulunabileceklerini sordu. 

Tadilatla iki bağımsız bölüm birleştirilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babam bir dükkan satın almış. Bu yer projesinde üç dükkan ama fiilen iki dükkan var. Babam iki dükkanı da kullanıyor. Babamın dükkanı başka iki kişiye daha satılıp tapusu verilmiş. Bu durumda babam tapusunu müteahhitten isteyebilir mi? sorusunu yanıtladı.

Bina yapmak için iki arsa birleştirilebilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Müteahhit bizim arsaya bina yapacaktı. İki arsayı birleştirdi, sonra da ortadan kayboldu. Şimdi ortada birleşmiş iki arsa ve birkaç ortak var. Ne yapabiliriz?'' sorusunu yanıtladı. 

Tuna Ev, yatak odalarında ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştiriyor!

Yatak odalarında tercih ettiğimiz mobilyalar, konforlu ve huzurlu bir alan yaratarak bizleri mükemmel bir güne hazırlıyor. Tuna Ev’in ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafet yatak odalarına taşınıyor.

Queen Central Park Bomonti'de 1+0'lar 535 bin TL'ye!

Queen Central Park, geniş terasları ve balkonları, birleştirilebilir veya tercihe göre şekillendirilebilir modüler mimari yapısı ile bu ihtiyacı, şehrin tam merkezinde sağlayacak.

Axis İstanbul'da 7 bin 500 metrekare satılık ofis!

Bayrampaşa Metro istasyonlarının karşısında konumlandırılmış Axis İstanbul projesinde 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofislerle satışa sunuluyor. Ofis fiyatları 320 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığında hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofislerden oluşuyor. Peki Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat!

Satış süreci devam eden Axis İstanbul ofis projesi toplamda 195 adet ofisten meydana geliyor. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. İşte Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi...

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat!

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Alanlarının 90 - 210 metrekare arasında değiştiği projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler bulunuyor.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik aynı sitede ama farklı evlerde!

28 Eylül’de Şirince’de sade bir nikâh töreniyle yaşamlarını birleştiren Gülben Ergen ve Erhan Çelik, evlenmelerine rağmen ayrı evlerde yaşamaya devam ediyor. Çift, çocuklarını duruma alıştırdıktan sonra aynı eve taşınacak.

Nef Ataköy 22'de daireler 150 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Nef Ataköy projesinde 1+1 daireler 150 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.Daireler modüler birleştirilebilir sistemle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon haline dönüştürülebiliyor.

evlerde odalar birleştirilebilir mi Haberi

evlerde odalar birleştirilebilir mi

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde dairelerde iki alanın birleştirilip birleştirilmeyeceğini yazdı. Tamer Heper'e bir okuyucu, "Binamızda kat mülkiyeti tesis edilmiş durumda. Ben mutfak ile salonumu birleştirmek istiyorum. Ancak planlı alanlar imar yönetmeliğine göre bunun için tadilat projesi gerekiyor. Tadilat projesinin tasdiki için de tüm kat maliklerinin izni lazım ama bazıları izin vermeyeceğini söylüyor. Bu izin için ne yapabilirim? " sorusunu yöneltti. 

Tamer Heper soruyu şu şekilde yanıtladı:

***

Okuyucum kendi dairesi içinde basit bir değişikliğe gitmek istiyor. Sorusunda planlı alanlar imar yönetmeliğinden söz etmiş. Bu yönetmelik binaların inşasında, kullanımında uygulanacak esasları belirleyen bir yönetmelik. Metni tamamen teknik olmakla birlikte okuyucumun problemi nedeni ile bir baktım ve şu noktaları not ettim.

Basit tamir ve tadil: Yapılarda esaslı tadilat kapsamında olmayan,...