19 / 04 / 2024

evlere pratik depo

evlere pratik depo

Evinin, ofisinin çoğalan eşyalarla gittikçe küçülmesinden rahatsızlık duyanlara, yeni bir kente, yeni bir ülkeye yolculuğa çıkarken eşyalarını ne yapacağını bilemeyenlere, evlenip iki evi birleştirenlere, evinde işyerinde tadilat yapanlar, hobi malzemeler

Doğtaş Norway Yatak Odası sadeliği ve şıklığı evlere taşıyor!

Modern tarzıyla alışılagelmişin dışına çıkan Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor.

Nurol Life'da 'Pratik Lüks'!

Nurol GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor. 330 milyon dolar yatırım değerine sahip projede pratik lüks konsepti uygulanacak.

Adese AVM Kazan'da depo kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Kazan Ankara'da 6.060 mt2 toplam alana sahip depo kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Dilovası'nda kimyasal depo için ağaç kesimi durduruldu!

Sanayi ve konutların iç içe girdiği Dilovası’ndaki tek yeşil alana kimyasal depo kurulması için ağaç kesimi mahkemece durduruldu.

Depoıl Petrol Sondaj Araştırma ve İşletme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depoıl Petrol Sondaj Araştırma ve İşletme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salaudy Amerkhanov, Magomed Bokov ve Muhammet Mazhar Kızıltan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Kaçak evlere elektrik verilecek mi 2015?

Ruhsatı olmayan ve ruhsatına aykırı bir şekilde inşa edilen yapılar kaçak oluyor. Kaçak yapılar elektrik gibi bazı aboneliklerden mahrum tutuluyor. Peki, kaçak evlere elektrik verilecek mi 2015?

Reysaş GYO Çayırova 11 lojistik depo için yapı ruhsatı aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çayırova 11 lojistik depo için yapı ruhsatı aldığını bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Merkez Bankası döviz depo faizlerini düşürdü!

Dolarda yaşanan yükselişin ardından Merkez Bankası'nda döviz depo faizleriyle ilgili açıklama geldi. Merkez Bankası dövizdeki sert hareketin ardından kritik bir adım attı.

Mimari projede depo yazan gayrimenkullerin durumu ne olacak?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında Mimari projede depo olarak geçen dairesi ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplıyor.

Genesis gazlı barbekü ile pratik barbekü keyfi sunuyor!

Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol gazlı barbeküler. Genesis gazlı barbeküler hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.

Tema'dan yazlık evlere özel tasarımlar!

Tatil başladı, yazlık evler açılmaya başladı. Yazlık evlerinde yenilik isteyen ya da küçük dokunuşlarla banyolarına farklılık katmak isteyenler için Tema Banyo, hem şık hem de modern ve pratik çözümler sunuyor.

Touching trendi evlere hayat katıyor!

İç mimarideki ‘Touching’ trendi,evlere küçük dokunuşlarla hayat katıyor... Hayallerinizdeki yaşam alanına kavuşmak için her zaman büyük değişiklikler gerekmez. ‘Touching’ çözümleri sayesinde var olan mekanlarınızı güzelleştirebilirsiniz.

Reysaş GYO Eskişehir'deki depo alanını kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Plarformu'nda Eskişehir Odunpazarı'ndaki depo alanını 5 aylığına Hoşcan Lojistik'e kiraladığını bildirdi.

evlere pratik depo Haberi

evlere pratik depo

TÜRKİYE'DE İLK


Yurtdışında birçok örneği bulunan bu depolama hizmeti sayesinde, ev ya da ofisinize +1 oda katabileceksiniz. Türkiye'ye bu sistemi uyarlayan Pratik- Depo'nun Kurucusu ve Pazarlama Direktörü Yasemin Oytaç, bu işe öncelikle kendi ihtiyaçlarından esinlenerek girdiklerini ifade ederek, "Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen ve hem bireysel, hem de kurumsal kullanıcılara yönelik bu sistem sayesinde; vazgeçemediğiniz ama alanınızı daraltan eşyalarınızı, mallarınızı, ürünlerinizi Koç Allianz sigorta güvencesiyle depolayabiliyorsunuz" dedi. "Günümüzde, özellikle de büyük kentlerdeki yeni konut projelerinde ufak yaşam alanlarına odaklanılıyor. Kiralar artıyor, alışılan standartlarda daireler bulmak ve dolayısıyla mevcut dairelerden çıkmak gittikçe zorlaşıyor" diyen Oytaç, evlerimizde ya da ofislerimizde kullanmadığımız eşyaların bazen bir odamızı tamamen kapatabildiğine işaret ederek şunları söyledi:


SİGORTA GÜVENCELİ


"Bu soruna PratikDepo'yla, adı gibi pratik, ekonomik, güvenli ve eşyalarınız açısından...