26 / 04 / 2024

evlerin boyanması

evlerin boyanması

Su bazlı boyaların ve açık renklerin ağırlığının arttığı 1.2 milyar dolarlık boya sektöründe, bu yıl yüzde 10'luk büyüme bekleniyor. Yüzde 80'i yenileme ve yüzde 20'si yeni binalardaki kullanımdan oluşan sektörün bu yıl, 2007'deki yüzde 8'lik büyümeyi tel

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

1942'de ahşap evlerin sigorta ücretlerine indirim yapılmış!

1942 yılında ahşap evlerin sigorta ücretlerine yapılan indirimler yürürlüğe girmiş. Söz konusu karar Türkiye'deki sigortacılar acentesine gönderilmiş.

Genyap Loft nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? 

Genyap Loft projesinde 71 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Peki Genyap Loft projesi nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor!

Son dönemlerde prefabrik evler yoğun talep göremeye başladı. Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor.

3+1 prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? İşte son dakika prefabrik ev fiyatları Eylül 2023!

Prefabrik konutlara olan ilgi son dönemlerde bir hayli arttı. Peki 3+1 prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? İşte son dakika prefabrik ev fiyatları Eylül 2023...

Evlerin olmazsa olmaz ürünü. Daha eylül gelmeden zammı geldi. Fiyatı uçtu gitti

Evlerin vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne daha zam geldi. Hatta zam, eylül ayına girilmeden açıklandı. Vatandaşlar bu ürünü almak için ciddi bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Evlerin vazgeçilmez ürünü... Markete gittiğinizde sepete ilk onu koyun. Zam üstüne zam gelecek

Evlerin vazgeçilmez ürünü olarak bilinen bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşların mümkün oldukça bu ürünü evlerinde bulundurmaları tavsiye edildi. Çünkü zam üzerine zam gelecek.

Ev fiyatları yüzde 110, kira fiyatları yüzde 138 arttı! Evlerin ortalama metrekare fiyatı 19 bin 536 TL oldu

Bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye genelinde konut fiyatları yıllık yüzde 110, kiralar ise yüzde 138 artış gösterdi. Yıllık değer artışı en fazla olan iller Kırklareli, Edirne ve Zonguldak olarak sıralandı. Evlerin ortalama metrekare fiyatı ise 19 bin 536 TL oldu.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Prefabrik evlerin fiyatı kaç para? 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler, kolay kurulumu ve düşük maliyetinden dolayı merak edilen yapılar arasındadır. İşte detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

evlerin boyanması Haberi

evlerin boyanması

Mevsimlere göre talebin ve hareketliliğin değiştiği boyada, Nisan-Mayıs aylarında sezon başlıyor. 20'ye yakın büyük firmanın faaliyet gösterdiği boya sektöründe, küçüklerle beraber firma sayısı bine yaklaşıyor. Son dönemde, mobilya, perde ve aksesuvarların çok canlı renklere bürünmesi sonucu da duvar boyalarındaki tercihlerin açık renklere, beyaz ve tonlarına kaydığı belirtiliyor. Bu nedenle; sakin, elegan, yormayan en açık tonlardaki renklerin yıla damgasını vurması bekleniyor.
Polisan CEO'su Erol Mizrahi, Türkiye'de dekoratif boya segmentinde yılda 300 bin ton tüketim yapıldığını ve her yıl yüzde 10'luk büyüme trendi bulunduğunu söyledi. Tüketici tercihlerindeki değişim sayesinde özellikle su bazlı boyaların tüketiminde artış yaşanıyor. Özellikle AB'ye uyum süreci gözetildiğinde 2010 yılı itibariyle solvent bazlı ürünlerin üretimindeki kısıtlamalarla tüketici ürünlerinin tamamen su bazlı ürünlere kayması bekleniyor.
Mizrahi, "Mevcut yapıda inşaat...