29 / 03 / 2024

Evmax Güven Gayrimenkul iletişim

Evmax Güven Gayrimenkul iletişim

Evmax Güven Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Canlı tarafından kuruldu.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

Evmax Güven Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Evmax Güven Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Canlı tarafından kuruldu.

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rabee Sabre ve Mhd Taiseer ortaklığında kuruldu.

Güven Arazileri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Arazileri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Asmar tarafından kuruldu.

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.Alı Hamad, Wanıs Lefsay ve Zubır Wanıs  Lefsay ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkulde en önemli unsur güven!

Aydın'da faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanı Eflatun Emlak'ın yetkilisi Halil İbrahim Sarmanda, gayrimenkul satışında en önemli unsurun güven olduğunu söyledi.

Gayrimenkulün sorunu: Güven ve bilgi eksikliği ile şişkin fiyat!

Emlak sektöründe geleneksel satış yöntemlerinin yetersizliği herkesin malumu. Tapu. com, bu alanda getirdiği yaratıcı ve daha önemlisi güven verici iş modeli ile dikkat çekiyor...

Bina tamamlama sigortası, gayrimenkul sektörüne güven getirecek!

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından gerçekleştirilen ‘Bina Tamamlama Sigortaları ve İskan Ruhsatı’ konulu toplantıda bina tamamlama sigortası masaya yatırıldı.

Gayrimenkulde güven arttı!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi, 2018 yılı 2. çeyrekte, geçen çeyrek döneme göre yüzde 4 artışla 99.0 olarak ölçüldü...

İnşaat sektörü güven endeksi 2017'nin 3. çeyreğinde 109.0 oldu!

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi değeri, 2017 yılı 3. çeyrek döneminde 109.0 (Kısmen İyimser) olarak ölçüldü.

Gayrimenkul sektörünün uzun vadeli güven ortamına ihtiyacı var!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Akbalık sektörün uzun vadeli güven ortamına gereksinim duyduğunun altını çizdi.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi yüzde 79 arttı!

Gayrimenkul Sektörü 2017 Yılı 2. Çeyrek Güven Endeksi ve Fiyat Beklentileri açıklandı. Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri 2017 yılı 2. çeyrek döneminde yüzde 79 artışla 112.5 (İyimser) olarak ölçüldü.

Evmax Güven Gayrimenkul iletişim Haberi

Evmax Güven Gayrimenkul iletişim

Evmax Güven Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Canlı tarafından kuruldu.

Evmax Güven Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda...