27 / 04 / 2024

Evora Denizlinin değeri ne kadar

Evora Denizlinin değeri ne kadar

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın Evora Denizli projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Evora İzmir'in değeri açıklandı! 

Evora İzmir projesi, İzmir Alsancak'ta yükseliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projenin değeri belli oldu. Peki Evora İzmir projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Evora İzmir'in değeri açıkladı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Evora İzmir (İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki, Evora İzmir'in değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın Evora Denizli projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Evora Denizli'de dükkan satışları yarın yapılacak!

Teknik Yapı projesi Evora Denizli'de 44 ticari birimin satışları yarın yapılacak. Dükkan fiyatları nakit alımlarda 495 bin 762 TL'den başlangıç gösteriyor.

Evora Denizli'de dükkanlar 22 Mayıs'ta satışta!

Evora Denizli'de 44 ticari birim 22 Mayıs'ta satışa sunuluyor. Evora Denizli'de dükkanların peşin fiyatları 495 bin 762 TL'den başlıyor...

Boğaz'daki arsaların değeri 670 milyar lira!

114 milyon 453 bin metrekare arazinin bulunduğu Boğaz'da, arsaların değeri halihazırda 670 milyar lira olarak belirlendi.

Boğaziçi'ndeki yapıların toplam değeri 610 milyar TL!

TUVİMER İstanbul Değer Haritası'nın 4'üncü raporu yayınlandı. Ortalama metrekare fiyatlarının 9 bin 500 lira olduğu Boğaz'da 53 milyon 255 bin metrekarelik yapı stokunun toplam değeri 550 milyar lira olarak belirlendi.

Emlak vergisine esas olan vergi değeri 2017!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince ödeniyor. Vergi, taşınmazın değeri üzerinden hesaplanıyor. Ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılıyor.

Tek daireli binaların değeri arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2016 yılı yapı ruhsatları verilerine göre konut fiyatları 2016'da yüzde 4,4 artarken en çok artış yine tek daireli binalarda gerçekleşti. Tek daireli binalarda metrekare değeri yüzde 10.8’le büyük ve çok odalı konutları solladı.

İstanbul’un arsa değeri 2 trilyon dolar!

Yaklaşık 5,2 milyar metrekare alana sahip İstanbul'da yol ve göl gibi değer atanması mümkün olmayan alanlar dışında kalan arsa ve arazilerin toplam değeri 2 trilyon dolar.

Evora Denizli'de 189 bin liraya!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora Denizli projesi Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Evora Denizli'de 189 bin liraya daire sahibi olunuyor.

Evora Denizlinin değeri ne kadar Haberi

Evora Denizlinin değeri ne kadar

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Evora Denizli projesi Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada Emlak Konut GYO'nun Evora Denizli projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Evora Denizli projesinin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 995 milyon 26 bin 920 TL olarak belirlendi. Projenin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri ise 653 milyon 120 bin 676 TL.

Evora Denizli projesi Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Çakmak Mahallesi’ndeki 716 Ada 1, 717 Ada 1, 718 Ada 1, 719 Ada 1, 720 Ada 1, 721 Ada 1, 722 Ada 1, 723 Ada 1, 724 Ada 1 Nolu parseller üzerinde hayata geçiriliyor. Proje bölgenin en önemli ulaşım arteri olan Ali Marım Bulvarı üzerinde ve hemen doğusunda yer...