27 / 04 / 2024

Fenerbahçe'nin 300 milyon Euro'ya yakın gayrimenkul değeri var!

Fenerbahçe'nin 300 milyon Euro'ya yakın gayrimenkul değeri var!

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..



Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım seçim öncesi yapılan konuşmalarda Ali Koç'la arasında yaşanan '150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi' polemiğine açıklık getirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yıldırım, "Benim hesabım şuydu; 150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraber kulübü borçtan kurtaralım. Kulübün 300 milyon Euro'ya yakın, bina ve arsa olarak, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim borcu sıfırlayalım' anlamında bir konuşma yaptım. Çağrım da oydu" dedi.

"VEFA KÜÇÜK BEY'E KIRGINIM"

Eski Başkan Yıldırım, "Ali Koç'a bir kırgınlığınız var mı?" sorusuna, "Benim için bitmiştir. Takılacak bir konum yok. Ama kongrede yapmış olduğu konuşmalar yanlıştı. Onlara tarih ve Fenerbahçe camiası, zamanı ve yeri geldiğinde cevap verecektir. Beklentim Fenerbahçe'ye hizmet etmeleri, Fenerbahçe'yi bizden iyi noktalara getirmeleri. Ama Vefa Bey'e (Küçük) bir şey söyleyeyim. Üniversite için tüm projeyi Vefa Bey yürüttü. Tamamen dışarı çekilmiş hiçbir şey söylemeyecek pozisyonda olması beni üzüyor. İnsanların her türlü şartta yaptıkları doğruysa buna sahip çıkması gerek" yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

Aziz Yıldırım, adının bir tesise verilmesini isteyip istemediğine dair soruya şu yanıtı verdi; "Hayır hiç istemedim, yine de istemiyorum. O tesislerin hepsi birer hizmetti. Ben ihale yapılırken 400 milyon dolardan aşağı inmeyecek dediğimde bazıları bana, 'Sen parayı çakıl taşı mı zannediyorsun?' diye sordular. 450 milyon dolara çıktı. Bundan sonraki rayiç hep böyle katlayarak gidecektir. Amatör branşlardaki vergi düzenlemesi bir devrimdir. Herkes Cumhurbaşkanına, kanuna imza atan tüm milletvekillerine teşekkür etsin."
 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!


Geri Dön