19 / 04 / 2024

fenerbahçe üniversitesi ne olacak

fenerbahçe üniversitesi ne olacak

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 1 yıl rötar!

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim hayatına başlamasının 1 yıl ertelendiğini açıkladı..

fenerbahçe üniversitesi ne olacak Haberi

fenerbahçe üniversitesi ne olacak

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım seçim öncesi yapılan konuşmalarda Ali Koç'la arasında yaşanan '150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi' polemiğine açıklık getirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yıldırım, "Benim hesabım şuydu; 150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraber kulübü borçtan kurtaralım. Kulübün 300 milyon Euro'ya yakın, bina ve arsa olarak, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim borcu sıfırlayalım' anlamında bir konuşma yaptım. Çağrım da oydu" dedi.

"VEFA KÜÇÜK BEY'E KIRGINIM"

Eski Başkan Yıldırım, "Ali Koç'a bir kırgınlığınız var mı?" sorusuna, "Benim için bitmiştir. Takılacak bir konum yok. Ama kongrede yapmış olduğu konuşmalar yanlıştı. Onlara tarih ve Fenerbahçe camiası, zamanı ve yeri geldiğinde cevap verecektir. Beklentim Fenerbahçe'ye hizmet etmeleri, Fenerbahçe'yi bizden iyi noktalara getirmeleri. Ama Vefa Bey'e (Küçük)...