26 / 04 / 2024

fenerbahçenin borcu

fenerbahçenin borcu

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

Tesis zengini Fenerbahçe’nin arazileri!

Kulübe önemli araziler kazandıran ve "Fenerbahçe'nin 350-400 milyon Euro borcu var ancak kulübün arazileri bu borcu rahatlıkla kapatacak değerde" diyen Başkan Yıldırım’ın korkusu yok

Fenerbahçe'nin arazileri borçları karşılayacak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım kulübün 350-400 milyon avro civarında borcu olduğunu ifade etti. Yıldırım, "Aldığımız araziler, borçlarımızı karşılayacak seviyede" dedi. 

Fenerbahçe'nin gayrimenkulleri tüm borcu kapatabilir mi?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı Aziz Yıldırım'ın "400 milyon Euro borcumuz var" açıklaması yapması üzerine camia şoka girdi. Yıldırım ellerindeki gayrimenkullerin tüm borçları kapatacağını ifade etti...

Vergi borcu affı ve hacizler beklemede!

Meclis'in tatile girmesiyle yaklaşık 20 milyon kişiyi ilgilendiren vergi ve prim affı iki ay daha gecikecek. Bu gecikme emlak vergisinden Bağ-Kur'a kadar birçok kalemde borcu olanları tedirgin etti...

Kadıköy Fenerbahçe'de 8250 TL'ye satılık köşk!

Kadıköy Fenerbahçe'de 1941 yılında satışa çıkarılan, 3 dönüm arazi içindeki köşk, 8 bin 250 TL'den satışa çıkarıldı... Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

1941 yılında Kadıköy Fenerbahçe'de 3 dönüm araziye sahip bir köşk 8.250 liraya satılacakmış!

1941 yılında Fenerbahçe'de 3 dönüm arazi içinde bir köşk 8 bin 250 liraya satılacakmış. Reşat Altın'ın 25 lira olduğu 194 yılında 330 tane altın ile üç dönüm arazi içinde köşk alınabiliyormuş.

Somalı esnafın kredi borcu 1 yıl erteleniyor!

Soma'daki faciadan zarar gören esnafın kredi borcu ertelendi. Halk Bankası veya TESKOMB’dan kredi çekenler erteleme için iki ay içinde başvuru yapmalı.Somalı esnafın kredi borcu 1 yıl erteleniyor.

Borcu yoktur yazısı nasıl alınır?

İnşaat harcı ve inşaatı tamamlanan yapılar için alınacak yapı kullanma belgesi alabilmek için gerekli olan belgeler arasında "Borcu yoktur yazısı" da bulunuyor. Peki borcu yoktur yazısı nereden ve nasıl alınır?

Borcu yoktur yazısı alma dilekçesi!

SGK'dan alınan borcu yoktur yazısı, İnşaat harcı ve inşaatı tamamlanan yapılar için alınacak iskan belgesi için gerekli olan belgeler arasında karşımıza çıkıyor. Peki borcu yoktur yazısı alma dilekçesi nasıl yazılır?

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesine onay geldi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu ( ÖYK ), Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirilmesi onayladı. ÖYK'nın konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine ek bina yapılacak!

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine yabancı takımlar, özellikle İran-Rus takımlarının biri gelip biri gidiyor. Hafta sonlarında yer bulunmuyor. Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine saha ve ek bina yapılacak...

Vergi borcu öğrenme kısa mesaj numarası!

Gelir İdaresi Başkanlığı Kısa Mesaj Bigilnedirme Servisi (GIB KMBS) servisi sayesinde vergi borcu öğrenilebiliyor. Servisten avea, Turkcell ve vodafone aboneleri faydalanabiliyor. İşte vergi borcu öğrenme kısa mesaj numarası..

Fenerbahçe Marina'da çıkan yangında 4 tekne zarar gördü!

Setur Fenerbahçe Marina'da dün gece saat 3.27’de çıkan yangın, sahil güvenlik ekipleri, itfaiye ve marina çalışanlarının koordineli müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.

fenerbahçenin borcu Haberi

fenerbahçenin borcu

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım seçim öncesi yapılan konuşmalarda Ali Koç'la arasında yaşanan '150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi' polemiğine açıklık getirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yıldırım, "Benim hesabım şuydu; 150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraber kulübü borçtan kurtaralım. Kulübün 300 milyon Euro'ya yakın, bina ve arsa olarak, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim borcu sıfırlayalım' anlamında bir konuşma yaptım. Çağrım da oydu" dedi.

"VEFA KÜÇÜK BEY'E KIRGINIM"

Eski Başkan Yıldırım, "Ali Koç'a bir kırgınlığınız var mı?" sorusuna, "Benim için bitmiştir. Takılacak bir konum yok. Ama kongrede yapmış olduğu konuşmalar yanlıştı. Onlara tarih ve Fenerbahçe camiası, zamanı ve yeri geldiğinde cevap verecektir. Beklentim Fenerbahçe'ye hizmet etmeleri, Fenerbahçe'yi bizden iyi noktalara getirmeleri. Ama Vefa Bey'e (Küçük)...