23 / 04 / 2024

Fenerbahçe'nin arazileri borçları karşılayacak!

Fenerbahçe'nin arazileri borçları karşılayacak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım kulübün 350-400 milyon avro civarında borcu olduğunu ifade etti. Yıldırım, "Aldığımız araziler, borçlarımızı karşılayacak seviyede" dedi. 



Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat, İzmir'de sarı-lacivertli kulübün üyeleriyle bir araya geldi.

"Aldığımız araziler, borçlarımızı karşılayacak seviyede"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün 350-400 milyon avro civarında borcunun olduğunu belirterek, kendi dönemlerinde alınan arazilerin borcu karşılayacağını vurguladı.

Kendi dönemlerinden önce kulübün arazisinin olmadığını ifade eden Yıldırım, "Fenerbahçe'nin 350 ile 400 milyon avro arasında borcu var. Bunun yanında da bizim aldığımız mal varlığı mevcut. Zaten öncesinde ne 1 metrekare arsa ne de tapu vardı. Aldığımız araziler, Fenerbahçe'nin borçlarını kapatacak pozisyonda. Satma kararı alırsak borçları sıfırlarız." dedi.

Aziz Yıldırım, Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nin karşısındaki askeri araziden 150 dönüme yakın yer alacaklarını ve buraya Fenerbahçe Üniversitesinin 5 fakültesinin yer alacağı yerleşke kuracaklarını ifade etti. 

 

Fenerbahçe'nin gayrimenkulleri için tıklayın

 

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!
 


Geri Dön