02 / 05 / 2024

fenerbahçe arazi değeri

fenerbahçe arazi değeri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım kulübün 350-400 milyon avro civarında borcu olduğunu ifade etti. Yıldırım, "Aldığımız araziler, borçlarımızı karşılayacak seviyede" dedi. 

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Belediyelerin son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar lira yaklaştı!

Türkiye genelinde, belediyelerin, son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar liraya yaklaştı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 9 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında 633 taşınmazı satışa çıkardı.

Apple'ın piyasa değeri yeniden yükselişte! 3 trilyon dolar bandını aştı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın piyasa değeri yeniden yükselmeye başladı. Şirketin değeri 2022 Ocak ayından beri ilk defa 3 trilyon dolar eşiğini aştı.

Türk Lirasının reel değeri mayıs ayında yüzde 1,88 geriledi!

Merkez Bankası verileri kapsamında reel efektif döviz kuru endeksi mayısta, TÜFE bazında nisandaki 59.03 seviyesinden 57.92 bandına geriledi. Böylece mayısta TL’nin reel değeri yüzde 1,88'e indi.

Polisan'ın Pendik arazisinin değeri 3'e katlandı!

Polisan Holding'in Pendik arazisinin değeri yapılan değerlemeye göre 1 milyar TL'yi aştı. Geçtiğimiz yıl söz konusu arazinin değeri 329 milyon liraydı.

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak

PlayStation Plus Şubat 2023 oyunları piyasaya çıktı. Mafia Definitive Edition’dan OlliOlli World’e kadar değişik  kategorilerden birçok oyun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerinin erişimine sunulacak. İşte Şubat ayında PlayStation Plus Essential’a ilave edilecek 570 TL değerindeki oyunlar.

Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Vatandaşlar, değerli konut vergisini kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini merak ediyor. Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Martı Myra Otel'in değeri belli oldu!

Martı Myra Otel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Martı Myra Otel'in değeri ne kadar oldu? 

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu!

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu. İşte Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değerleme raporu...

Referans Bahçeşehir'in değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Referans Bahçeşehir Projesi'nin değeri ne oldu?

Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu!

Nurol GYO tarafından, Nurol Park projesinin E ve K bloklarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu.

fenerbahçe arazi değeri Haberi

fenerbahçe arazi değeri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat, İzmir'de sarı-lacivertli kulübün üyeleriyle bir araya geldi.

"Aldığımız araziler, borçlarımızı karşılayacak seviyede"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün 350-400 milyon avro civarında borcunun olduğunu belirterek, kendi dönemlerinde alınan arazilerin borcu karşılayacağını vurguladı.

Kendi dönemlerinden önce kulübün arazisinin olmadığını ifade eden Yıldırım, "Fenerbahçe'nin 350 ile 400 milyon avro arasında borcu var. Bunun yanında da bizim aldığımız mal varlığı mevcut. Zaten öncesinde ne 1 metrekare arsa ne de tapu vardı. Aldığımız araziler, Fenerbahçe'nin borçlarını kapatacak pozisyonda. Satma kararı alırsak borçları sıfırlarız." dedi.

Aziz Yıldırım, Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nin karşısındaki askeri araziden 150 dönüme yakın yer alacaklarını ve buraya Fenerbahçe Üniversitesinin 5 fakültesinin yer alacağı yerleşke kuracaklarını...