26 / 04 / 2024

fenerbahçenin gayrimenkulleri

fenerbahçenin gayrimenkulleri

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

Fenerbahçe'nin gayrimenkulleri tüm borcu kapatabilir mi?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı Aziz Yıldırım'ın "400 milyon Euro borcumuz var" açıklaması yapması üzerine camia şoka girdi. Yıldırım ellerindeki gayrimenkullerin tüm borçları kapatacağını ifade etti...

Fenerbahçe Üniversitesi ve spor kompleksi Maltepe'de yapılacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Asbaşkan Turhan Şahin ve Selim Kosif, Maltepe’de Fenerbahçe tarafından yapılacak spor kompleksinin müjdesini verdi. Başkan Kılıç'a, Fenerbahçe üyelik kartı da hediye edildi.

Fenerbahçe Spor Kulubü, Fenerbahçe siteleri ile okul açacak!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri'de düzenlenen 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtım toplantısında müjdeyi verdi.. Yıldırım, Ankara, Kayseri, Alanya ve Yalova'da Fenerbahçe siteleri ile okullarının açılacağının müjdesini verdi..

Eski Fenerbahçe Rum Patriği tartışma yarattı!

1964 tarihli kararname ile el konulan Fenerbahçe Camii’nin bulunduğu arazinin, eski İstanbul Patriği Maksimos Vapurcu’nun mirasçısı adına tescil edilmesi kararı, benzer durumdaki davaların daha önce reddedilmesi nedeniyle tartışma yarattı.

Eski Fenerbahçe Rum patriğinin arazisi iade edildi!

1964 kararnamesiyle devletin el koyduğu, daha sonra üzerine Fenerbahçe Camii yapılan eski Fener Rum patriklerinden Vapurci’nin arazisi Yargıtay kararıyla mirasçıları adına tescil edilecek...

Fenerbahçe, Erzurum'a tesis yapacak!

Fenerbahçe Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre; Kentte sosyal ve sportif bir tesis kurma düşüncemiz var. Futbol sahası ve yüzme alanlarının olduğu bir tesis yapacağız. Bu konuya her türlü katkınızı bekliyoruz, dedi.

Antalya Fenerbahçe Konutları hayata geçiyor!

Antalya'da ' Fenerbahçe Konutları ' projesi hayata geçiriliyor. Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi Hüseyin Samut tarafından Aziz Yıldırım'a sunulan proje onaylandı.

Fenerbahçe Konakları Projesi geliyor!

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon şampiyon olarak 4. yıldızı takmayı hedefleyen Fenerbahçe’de proje rüzgârı sürüyor. Bu sezon gündeme getirdiği projeler ile dikkatleri çeken sarı lacivertli kulüp için bir proje de Antalya’dan geldi.

Fenerbahçe'nin yeni projesi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük önem verdiği ve neredeyse 24 saatini ayırdığı 1 Milyon Üye projesinin en önemli unsuru, Türkiye’nin dört bir yanına açılacak Fenerbahçe Şubeleri olacak.

Fenerbahçe Kenan Evren Lisesi arazisi için yeni proje hazırlayacak!

Fenerbahçe yönetimi, 24 Ekim' de; Kenan Evren Lisesi'nin arazisinin kulübe devrini sağlamıştı. Arazi için Milli Eğitim Bakanlığı'na 3 okul, bir de spor salonu yaptırılmıştı...

Fenerbahçe Adriyatik Denizi'nde ada satın alacak!

Fenerbahçe, inanılmaz bir projeye imza atmaya hazırlanıyor! Detayları önümüzdeki günlerde netleşecek projeyle Kanarya, yepyeni bir sayfa açacak. Sarı lacivertli kulüp, ‘Fenerbahçe Cumhuriyeti’ söylemini adeta gerçeğe dönüştürecek bir proje peşinde.

Deniz GYO Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.

Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı!

Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu’nun, bankadaki 49 parça ziynet eşyası 548 bin 500 TL, ev ve dükkânı ise 98 bin TL’ye satıldı.İşte Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı...

fenerbahçenin gayrimenkulleri Haberi

fenerbahçenin gayrimenkulleri

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım seçim öncesi yapılan konuşmalarda Ali Koç'la arasında yaşanan '150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi' polemiğine açıklık getirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yıldırım, "Benim hesabım şuydu; 150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraber kulübü borçtan kurtaralım. Kulübün 300 milyon Euro'ya yakın, bina ve arsa olarak, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim borcu sıfırlayalım' anlamında bir konuşma yaptım. Çağrım da oydu" dedi.

"VEFA KÜÇÜK BEY'E KIRGINIM"

Eski Başkan Yıldırım, "Ali Koç'a bir kırgınlığınız var mı?" sorusuna, "Benim için bitmiştir. Takılacak bir konum yok. Ama kongrede yapmış olduğu konuşmalar yanlıştı. Onlara tarih ve Fenerbahçe camiası, zamanı ve yeri geldiğinde cevap verecektir. Beklentim Fenerbahçe'ye hizmet etmeleri, Fenerbahçe'yi bizden iyi noktalara getirmeleri. Ama Vefa Bey'e (Küçük)...