27 / 04 / 2024

Evora İstanbul kampanyası

Evora İstanbul kampanyası

Teslimlerin hemen yapıldığı Evora İstanbul Tuzla'da satışlar devam ediyor. Projede 1+0'dan 4+1' kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. İşte Evora İstanbul güncel ödeme planı...

Evora İstanbul Rezidans satış ofisi iletişim!

Evora İstanbul Rezidans satış ofisi iletişim için 0216 392 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede yüzde 0,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Evora İstanbul Tuzla ödeme tablosu!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul Evleri 44 blok halinde yükseliyor. Projede konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. İşte Evora İstanbul Tuzla ödeme tablosu...

Tuzla Evora İstanbul ödeme tablosu!

Evora İstanbul'da daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. İşte Tuzla Evora İstanbul ödeme tablosu...

Evora İstanbul Rezidans iletişim!

Evora İstanbul Rezidans iletişim numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. İstanbul'un Anadolu Yakası Tuzla ilçesinde hayata geçirilen proje peşinatı 1 yıl erteleme imkanı sağlanıyor.

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyat listesi!

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplamda 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkandan oluşan proje 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Evora İstanbul Tuzla Evleri adres!

Evora İstanbul Tuzla Evleri adres bilgisi kapsamında proje Aydıntepe Mahallesi, Edebali Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık konut!

Evora İstanbul Tuzla satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Evora İstanbul kampanya detayları!

Evora İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 139 bin 300 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 41 - 168 metrekare arasında değişiyor. İşte Evora İstanbul kampanya detayları..

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Evora İstanbul 2016 ödeme kampanyası!

Evora İstanbul 2016 ödeme kampanyası kapsamında 70 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Evora İstanbul'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor...

Tuzla Evora İstanbul kampanyası!

Tuzla Evora İstanbul kampanyası kapsamında nakitte yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkan bulunuyor.

Teknik Yapı'dan düşük faiz kampanyası!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası!

Teslimleri hemen yapılan Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası başladı. Toplam 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Evora İstanbul'da son dairelere özel 50 ay sıfır faiz kampanyası!

TEKNİK Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul'da projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenlendi.

Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim veya 50 ay yüzde 0 faiz!

Proje 44 blok, 6 bölge ve 3 ayrı alışveriş caddesinden meydana geliyor. Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim veya 50 ay yüzde 0 faiz kampanyası kapsamında satışlar devam ediyor.

Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim veya 50 ay 0 faiz!

Evora İstanbul projesinde toplam 4 bin 969 daire bulunuyor. İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde yükselen projenin yeni kampanyası yüzde 12 indirim veya 50 ay 0 faiz...

Teknik Yapı, yılın son kampanyasını başlattı!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos'ta yer alan daireler için yılın son kampanyasını başlattı Projelerde yer alan daireler için üç büyük avantajdan oluşan seçenekler sunuyor.

Evora İstanbul ve Metropark'ta bayram kampanyası!

Teknik Yapı'nın Tuzla'da gerçekleştirdiği 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan Evora İstanbul ile Halkalı'da başladığı 1.272 bağımsız bölümden oluşan Metropark projelerindeki satış ofisleri bayram süresince müşterilerini kampanyalarla ağırlayacak...

Evora İstanbul'da Ramazan kampanyası yüzde 10 indirim!

Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı nedeniyle Evora İstanbul'da başlayan kampanya ile 100 dairede yüzde 10 indirim yapıldı. Kampanya'da yüzde 0, yüzde 1 veya yüzde 25 gibi seçenekler sunuluyor...

Evora İstanbul'da Ramazan kampanyası yüzde 10 indirim!

Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı nedeniyle Evora İstanbul'da başlayan kampanya ile 100 dairede yüzde 10 indirim yapıldı. Kampanya'da yüzde 0, yüzde 1 veya yüzde 25 gibi seçenekler sunuluyor...

Evora İstanbul satılık daire fiyatları!

Konum olarak Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul satılık daire fiyatları 1+0 daireler için 91 bin 900 liradan başlıyor...

Evora İstanbul kampanyası Haberi

Evora İstanbul kampanyası

Evora İstanbul güncel ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Teknik Yapı imzası ile yükselen projede daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Evora İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. 

Projede konutların büyüklükleri 41 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor. 


Tuzla Evora İstanbul'da daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 44 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Teknik Yapı Evora İstanbul'da basketbol ve voleybol sahaları, eğitim kurumları, açık ve kapalı otopark, eğitim kurumları, yürüyüş alanları, oyun parkları, kafeler, çocuk parkları, mağazalar, özel açık havuzlar gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Evora İstanbul güncel ödeme planı!

- Yüzde 25'lik peşinatın yüzde 10'u sözleşme aşamasında, yüzde 15'i 1 yıl sonra...