26 / 04 / 2024

Evora İzmir ulaşım

Evora İzmir ulaşım

Evora İzmir'de 1.090 adet konut yer alıyor. Ön satışların başladığı projede otel ve dükkanlar da yer alacak. Peki proje nerede ve nasıl gidilir? İşte Evora İzmir konum...

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

Karaburun'un ulaşım sorunu çözüldü!

Mavi ile yeşili buluşturmasına rağmen ulaşım sıkıntısı nedeniyle turizmde istediği ivmeyi yakalayamayan İzmir'in Karaburun ilçesi, yol sorunun çözülmesiyle turizm pastasına ortak olmak istiyor.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Avcılar Effect Rezidans ulaşım!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje 199 bin TL 'den başlıyor. Avcılar Effect Rezidans ulaşım bilgisine göre İzmir Adliyesine 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

232 Flora Gaziemir ulaşım!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandıği proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. 232 Flora Gaziemir ulaşım bilgilerine göre Evka 7 Konutları'na yakın bölgede bulunuyor.

Evora İzmir ulaşım Haberi

Evora İzmir ulaşım

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle, Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir Alsancak'ta inşa edilen Evora İzmir'de ön satışlar başladı. 

Konut, ticaret, park, kültür ve turizm alanının yer alacağı Evora İzmir'de 1.090 adet konut, 37 adet ticari birim, 121 oda kapasiteli otel mevcut. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daireler bulunuyor. 

Sergi, konferans ve balo salonunun yer aldığı Evora İzmir'de spor salonu, buhar odası, bay-bayan soyunma odaları, açık yüzme havuzu, hamam, sauna yer alıyor. 

Evora İzmir konum
Evora İzmir projesi İzmir Alsancak'ta Umur Bey Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Proje Alsancak Stadyumu'nun yanında ve sahile yakın konumda yer alıyor. 

Evora İzmir harita

Evora İzmir satış ofisi: 
Umur Bey Mahallesi 1497 Sokak Alsancak / İzmir

Tel: 444 10 08