26 / 04 / 2024

Evrenpark Fenerbahçe yeni proje

Evrenpark Fenerbahçe yeni proje

Kalamış sahiline yürüme mesafesinde bulunan 2 bin 750 metrekarelik inşaat alanına sahip Evrenpark Fenerbahçe, Aydoğan İnşaat'ın yıl içerisinde hayata geçirdiği 2. kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor...

Evrenpark Fenerbahçe'de metrekaresi 6 bin dolar!

2014 yılında başlattığı Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe’nin start’ını verdi. Evrenpark Fenerbahçe projesinin metrekare satış fiyatı 6 bin dolar....

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Vestel, Fenerbahçe'ye sponsor oldu!

Fenerbahçe Kulübü, imzalanacak olan yeni anlaşmanın detaylarını resmi siteden açıkladı.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Üniversitesi müjdesi!

Fenerbahçe’nin eğitim kurumlarının yeni eğitim-öğretim açılışında konuşan Başkan Aziz Yıldırım, müjdeyi verdi. Yıldırım, “Üniversite çalışmalarımız devam ediyor. Meclis açıldığında kuruluş için gerekli olan iznin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Fenerbahçe'nin yetkilileri yeni transferler için kiralık ev arıyor!

Fenerbahçe'de yetkililer yeni yapılan transferleri için kiralık ev arayışına girdi. Yeni transferlere büyük olasılıkla Acarkent'te ev kiralanacak ve böylece takım arkadaşlarıyla yakın olmaları sağlanacak.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin önergesi eğitim tasarısından çıkarıldı!

TBMM'de eğitim alanını düzenleyen tasarı komisyonda kabul edildi. Toplam 85 maddeden oluşan tasarıda Fenerbahçe Üniversitesi de olmak üzere 10 yeni üniversitenin kurulmasına dair hükümler önergeyle tasarıdan çıkarıldı.

Evrenpark Fenerbahçe'de metrekaresi 6 bin dolara!

Aydoğan inşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe'yle devam ediyor. Evrenpark Fenerbahçe'de fiyatlar, metrekaresi 6 bin dolardan başlıyor. Projede toplam 16 daire bulunuyor.

Evrenpark Fenerbahçe'de dairelerin metrekaresi 6 bin dolara!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe’de fiyatlar, metrekaresi 6 bin Dolar’dan başlıyo

Evrenpark Fenerbahçe yeni proje Haberi

Evrenpark Fenerbahçe yeni proje

Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe'nin start'ını verdi. Bağdat Caddesi'nin yanı başında, Kalamış sahiline yürüme mesafesinde bulunan 2 bin 750 metrekarelik inşaat alanına sahip Evrenpark Fenerbahçe, Aydoğan İnşaat'ın yıl içerisinde hayata geçirdiği 2. kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor. 


Butik projelerle insanların özlemini duyduğu mahalle hayatını yeniden canlandırmayı hedeflediklerini anlatan Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Evrenpark Fenerbahçe projesinde 2 tanesi dubleks daire olmak üzere toplam 16 daire bulunuyor. 


Dairelerin brüt metrekareleri 130 ila 175 metrekare arasında değişen Evrenpark Fenerbahçe'de, normal daireler 3 +1, dubleksler ise 3+2 olarak tasarlandı. Evrenpark Fenerbahçe projesinin metrekare satış fiyatı ise 6 bin dolardan başlıyor" diye...