25 / 04 / 2024

ewe turkey bu yaka kuleleri ofisi

ewe turkey bu yaka kuleleri ofisi

Türkiye doğal gaz piyasasının en büyük yatırımcılarından biri olan ve yakın zamanda elektrik tedariği ve enerji verimliliği konularındaki çalışmalarıyla faaliyetlerini çeşitlendiren EWE, yeni yıla yeni adresinde girmeye hazırlanıyor....

Türk şirketleri Expo Turkey By Qatar'da şov yaptı!

Katar'ın başkenti Doha'da bu yıl ilki düzenlenen Expo Turkey By Qatar 2017 Fuarı'nda Türkiye ve Katar işbirliği güç kazandı. Mediacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, fuarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi Mohammad Yasın Stanıkzaı ve Mohammad Shafı Stanıkzaı ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Nurol GYO 3 projesiyle Cityscape Turkey 2016'da!

Dünya gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape, bu yıl İstanbul’da gerçekleşti. Cityscape Turkey 2016, gayrimenkul geliştiricilerini, mimarları, özel konut alıcılarını, emlak danışmanlarını tek bir çatı altında buluşturdu.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Cityscape Turkey bugün kapılarını açtı. Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından Cityscape fuarına, Türkiye bu yıl ilk kez ev sahipliği yapıyor.

Osman Kipoğlu'ndan enerji tasarrufu için kolay uygulanabilir ipuçları!

EWE Turkey Holding’e bağlı enerji verimliliği danışmanlığı şirketi Enervis, Enerji Verimliliği Haftası’nda Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak için verimlilik çözümlerinin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.

Cityscape Turkey’in ilki bu yıl düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilkinin 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleneceğini belirtti.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Turkey Shopping Center Leaders'a son katılım tarihi 30 Ekim!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl yepyeni bir konseptle okuyucularının karşısında olacak.

China Homelife Turkey 3 Haziran'da kapılarını açacak!

Geçtiğimiz yıl yoğun bir katılım ile gerçekleşen China Homelife Turkey, bu yıl da 3-6 Haziran tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy İstanbul ‘da başlıyor.

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir 'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirtti.

THY yeni markası We're From Turkey'i tanıttı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yeni oluşturdukları "We're From Turkey" markası altında Türkiye'nin güzelliklerini satmak istediklerini belirterek, "İnşallah bu projeyle yabancılar daha kolay bu ürünleri alacak" dedi

Travel Turkey Fuarı'nın ilk gününde 7 bin 173 kişi fuarı ziyaret etti!

Türkiye'nin katılım ve ziyaret sayıları bakımından en büyük ikinci turizm fuarı olarak gösterilen Travel Turkey Fuarı, bu yıl yeni bir rekora imza attı. Bu yıl sekizinci kez açılan fuarın ilk gününde 7 bin 173 turizm profesyoneli, fuarı ziyaret etti.

ewe turkey bu yaka kuleleri ofisi Haberi

ewe turkey bu yaka kuleleri ofisi


Türkiye enerji piyasasındaki faaliyetlerini artıran ve organizasyonunu büyüten EWE, holding merkezini ve EWE Enerji şirketini İstanbul Anadolu Yakası’na taşıdı.


Türkiye doğal gaz piyasasının en büyük yatırımcılarından biri olan ve yakın zamanda elektrik tedariği ve enerji verimliliği konularındaki çalışmalarıyla faaliyetlerini çeşitlendiren EWE, yeni yıla yeni adresinde girmeye hazırlanıyor.


Türkiye iştiraklerinin holdingi konumunda bulunan EWE Turkey Holding ve grubun doğal gaz ve elektrik toptan satış şirketi EWE Enerji, bundan sonra faaliyetlerine İstanbul’un yükselen iş merkezi Ümraniye’deki Buyaka İş Kuleleri’nde devam edecek.


Konu ile ilgili açıklama yapan EWE Turkey Holding Genel Müdürü Bekir Sami Acar, EWE Grubunun Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda önemli bir büyüme kaydettiğini ve eski çalışma alanlarının yetersiz kaldığını ifade etti. Yeni şirket merkezlerinin, Grubun gelecekteki büyüme planları da dikkate alınarak tasarlandığını belirten Acar:...