19 / 04 / 2024

Exen İstanbul Çamlıca ödeme planı

Exen İstanbul Çamlıca ödeme planı

Sur Yapı Exen İstanbul satılık dairelerden 158 metrekare alana sahip olan 3 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 1 milyon 98 bin liradan başlangıç gösteriyor

Exen İstanbul Çamlıca vaziyet planı!

Exen İstanbul Çamlıca vaziyet planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Exen İstanbul Çamlıca projesindeki 139 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 5 bin liradan başlıyor

Exen İstanbul fiyatlar!

Exen İstanbul fiyatlar kısmı rezidanslarda 2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 987 bin liradan başlıyor. Exen İstanbul projesi kapsamında toplamda 3 etap yer alıyor...

Exen İstanbul satılık daire!

Exen İstanbul satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Çamlıca Exen İstanbul projesinde 0,37'den başlayan faiz oranları ile 120 aya kadar taksit yapılıyor...

Exen İstanbul fiyatlar!

Exen İstanbul fiyatlar kapsamında detaylar ve ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Çamlıca TV Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması amacıyla yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona geliniyor.

Çamlıca Tepesi'ndeki yıkım Kirazlıtepe'deki iş yerlerini vurdu!

İstanbul Çamlıca Tepesi'nin eteklerinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Kirazlıtepe Mahallesi'nde yer alan iş yerlerini vurdu.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde sona gelindi!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında 165 metre uzunluğundaki çelik konstrüksiyon son bölümünün yapımına başlandı.

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Toplam 1038 konuttan meydana gelen Exen İstanbul projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar 850 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Çamlıca Exen İstanbul ödeme koşulları!

Çamlıca Exen İstanbul ödeme koşulları kapsamında peşinat ve faiz olmadan taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Çamlıca’daki radyo ve televizyon vericilerini tek bir yerde toplayacak 365 metrelik dev kulenin inşaatına devam ediliyor. Haziran 2017’de tamamlanacak kulede seyir terasları ve restoranlar da bulunacak

Çamlıca Camii Temmuz 2016'da açılacak!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camiisi olacak olan İstanbul Çamlıca Camii'nin bitmesi için günler sayılmaya başlandı. Caminin 1 Temmuz 2016'da Kadir Gecesi'nde ibadete açılması planlanıyor.

Çamlıca Camii inşaatında sona doğru!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camiisi olacak olan İstanbul Çamlıca Camii bitim için gün saymaya başladı.

İstanbul Çamlıca Camii tamamlanma aşamasında!

İstanbul Çamlıca'da 26 ay önce temeli atılan Çamlıca Camii inşaatında 90 metre uzunluğundaki 6 minareden 2'si külah, şerefe ve alemleri takılarak tamamlandı.

Çamlıca'ya 365 metrelik dev kule!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı. Çamlıca’daki tüm vericileri bir arada toplayacak olan dev kule tamamlandığında bu görüntüyü alacak.

İstanbul Çamlıca’da ana verici kulesi inşaat çalışmaları başladı!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı.

Çamlıca'da 365 metrelik TV kulesi inşaatı başladı!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için ağaçlar sökülmeye başlandı. 365 metrelik kulenin 163 metresi anten, gerisi betonarme yapı olacak.

Exen İstanbul Çamlıca ödeme planı Haberi

Exen İstanbul Çamlıca ödeme planı

Exen İstanbul projesi, Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Sur Yapı Exen İstanbul satılık konut bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Sur Yapı Exen İstanbul projesi, Anadolu Yakası içinde Çamlıca Bölgesi'nde yükseliyor. Sur Yapı Exen İstanbul Evleri'nde 3 etao bulunuyor. 




Sur Yapı Exen İstanbul Konutları kapsamında 44 katlı rezidans kulesi ile 8-13 katlı yatay bloklar bulunuyor. Projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor. 


Sur Yapı Exen İstanbul satılık daire fiyatları 707 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Exen İstanbul ödeme koşulları kapsamında taksitler 4.555 TL'den başlıyor. 


Sur Yapı Exen İstanbul satılık konut fiyatları!

100 metrekare 2+1 evlerin fiyatları 707 bin liradan,

139 metrekare 2+1 evlerin fiyatları 1 milyon 5...