19 / 04 / 2024

expo 2016 Antalya Ortak Akıl Toplantısı

expo 2016 Antalya Ortak Akıl Toplantısı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Antalya'da bir hipodrom yapılması konusunda talimat verdiğini belirterek, "Proje hızla yapılıyor. Antalya atlı sporlarla ilgili önemli bir tesise kavuşmuş olacak" dedi..

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

EXPO 2016 Antalya'da hizmetler tam gaz!

Faruk Çelik "EXPO alanımız 31 Ekim’den itibaren aynen bu altı ay boyunca, nasıl hizmet verdiyse Antalyalılara ve bütün ülke turizmine, aynı şekilde hizmet sunmaya devam edecek” dedi.

Expo’dan geriye kalan izlenimler!

Expo Real 2016’da Cushman & Wakefield olarak yerimizi aldık. Dünyanın her tarafından toplam 157 katılımcı ile iştirak ettiğimiz Expo’da bu yıl yine 1.250’den fazla müşterimizle birebir görüşmeler gerçekleştirdik

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

Uluslararası Yeşil Şehirler Konferansı başladı!

AIPH Yeşil Şehir Komitesi Başkanı Tambayong: EXPO'lar yeşil şehirler konusunda güzel bir platform oluyor. Bunu EXPO 2016 Antalya'nın desteğiyle başarabilir, sinerjilerimizi birleştirebilirsek çok daha güzelini yapabiliriz" dedi.

EXPO 2016 Antalya'da son durum!

EXPO 2016 Antalya’nın 6 aylık süresinin ekim ayında biteceğinin anımsatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “EXPO’nun başına gelmeyen kalmadı. Darbe girişimi, Rusya krizi ve terör olayları hepsi etkiledi” dedi.

expo 2016 Antalya Ortak Akıl Toplantısı Haberi

expo 2016 Antalya Ortak Akıl Toplantısı

.Eker, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir otelde düzenlenen EXPO 2016 Antalya Turizm Sektörü Ortak Akıl Toplantısında, kentte bir hipodrom yapılmasını uzun süredir düşündüklerini bildirdi.Hipodrom için gereken çalışmaların sürdüğünü belirten Eker, "Antalya'ya bir hipodrom yapılması konusunda arkadaşlara gerekli talimatı verdim. Proje hızla yapılıyor. Antalya atlı sporlarla ilgili önemli bir tesise kavuşmuş olacak" dedi. 


EXPO 2016 konusunda turizmcilerden destek beklediğini dile getiren Eker, EXPO ve turizmin birbirine bağımlı olduğunu, tanıtımlar iyi yapılırsa söz konusu organizasyonun şehre çok daha fazla turist çekebileceğini kaydetti. 

Turizm sektörünün, yurt dışı tanımlarında EXPO'yu kullanmaları, otel odalarına EXPO kanalları konulması, otel bahçelerinde EXPO bahçelerinin de yer alması gibi birçok faaliyette bulunabileceğini anlatan Eker, "Bazı otellerin çok güzel bahçeleri var. 

Peyzajı iyi tasarlanmış bahçe projeleri var. EXPO 2016 kapsamında...