16 / 04 / 2024

EXPO Kulesi inşaatı ne zaman yapılacak

EXPO Kulesi inşaatı ne zaman yapılacak

Bakan Mehdi Eker, EXPO 2016 Antalya'nın sembolü olacak kule için 52 projenin katıldığı yarışmada birinci seçilen mimarlara ait EXPO Kulesi'nin inşasına kısa sürede başlanacağını açıkladı

İzmir'e Sabancı kulesi geliyor! Dev inşaat için kollar sıvandı!

Sabancı Holding'e ait Bayraklı Salhane'deki parsellerin imar planları askıya çıkarıldı sonrasında yapılan pşna değişikliği ile birlikte dev inşaatın önü açılmış oldu.

Hatay EXPO alanı inşaatı Mart sonunda tamamlanacak!  

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla gerçekleşecek alanda devam eden inşaat çalışmalarının Mart ayı sonunda tamamlanması bekleniyor. 

Hatay EXPO 2021'in düzenleneceği alanda inşaat hız kesmiyor!

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 10 Aralık 2021-30 Mayıs 2022'de yapılacak EXPO 2021'in gerçekleşti alan tanıtıldı.

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Bodrum'da imara aykırı olan rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı rezidans ve villa inşaatının asansör kulesi ve geçiş koridorunda yıkım işlemi başlatıldı

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor. 388,5 metre yüksekliğindeki kulenin bu yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

EXPO Kulesi inşaatı ne zaman yapılacak Haberi

EXPO Kulesi inşaatı ne zaman yapılacak

Dünyanın en büyük fuar organizasyonu Expo'ya Türkiye'de ilk kez ev sahipliği yapacak olan Antalya'da, 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla Al kategorisi botanik dalında gerçekleşecek Expo 2016 Antalya'nın 7'nci yönetim kurulu toplantısı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker başkanlığında yapıldı. 


Expo 2016 Antalya Yönetim Kurulu Başkanı da olan Bakan Eker, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp ve bakanlıkların temsilcilerinden oluşan yönetim kurulunda, Expo 2016'nın sembolü olacak kuleye onay çıktı. 


100 DEĞİL 96 METRE 


Expo Genel Sekreterlik binasındaki toplantının açılışında açıklamada bulunan Bakan Mehdi Eker. 100 metre olarak açıklanan Expo Kulesi'nin 96 mette olduğunu ve inşasına kısa süre içinde başlanacağını söyledi. 23 Haziranda...