20 / 04 / 2024

EYG gayrimenkul fonu

EYG gayrimenkul fonu

EYG, Türkiye'de ilk gayrimenkul yatırım fonu kuruluş izni alan şirket oldu. Grup çatısı altında faaliyet gösteren Evdekifirsat.com ise İstwest ve Kağıthane Ofis projesini portföyüne kattı

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

IMF: Çin’de gayrimenkul sektörünün riskleri kontrol altına alınabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'de gayrimenkul sektöründen kaynaklanan risklerin kontrol altına alınabileceğine dikkat çekti.

TMSF 27 adet gayrimenkulü 25.4 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 27 adet gayrimenkulü 25 milyon 415 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

EYG gayrimenkul fonu Haberi

EYG gayrimenkul fonu

EYG, gayrımenkul sektöründeki yenilikçi projelerine hız verdi. 2014'te SPK'ya gayrimenkul yatırım fonu kurmak için izin başvurusunda bulunan EYG, 14 Mayıs itibarıyla izin aldı. Alınan bu izinle Türkiye'de ilk defa gayrimenkul yatırım fonları hukuki bir altyapıya kavuştu. EYG İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, gayrimenkul yatırım fonunun büyük bir yatırımcı tabanına hitap etmesiyle sektörde önemli bir gelişme kat edileceğinin altını çizdi. Çelik, şunları anlattı: "Bireysel olarak gayrimenkul yatırımı yapmaya çalışan kişilerin portföy oluşturması, riski dağıtması, ölçek ekonomilerinden faydalanması kolay değil. Böyle bir yatırımın yönetilmesi de ilave masraf ve vakit gerektiriyor. Yatırım için ikinci bir ev, bir dükkân veya bir ofis alan bir bireysel yatırımcı, satın aldığı bu gayrimenkulün kiralanması, kira bedellerinin takip ve tahsili, problemli kiracıların hukuki yollarla tahliyesiyle kendisi...