20 / 04 / 2024

eylül ayı dolar kuru

eylül ayı dolar kuru

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun Ağustos ayının sonunda ne kadar olacağını açıkladı ve yıl sonu tahmininde bulundu. İşte detaylar...

Cari işlemler dengesi eylül ayında 1.9 milyar dolar fazla verdi 

Cari işlemler dengesi, eylül ayında piyasanın üstünde gerçekleşerek 1,88 milyar dolar fazlalık gösterdi.. Buna göre, net hata ve noksan kalemi eylül ayında 208 milyon dolar olarak kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Otomotiv ihracatı Eylül ayında 2,8 milyar dolar oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin otomotiv endüstrisi 2023 yılının eylül ayında 2 milyar 822 milyon dolarlık ürün ihraç etti.

Hazine eylül ayında 69 milyar 53 milyon lira açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığının açıkladığı verilere göre eylül ayındaki nakit gerçekleşmelerine göre 486 milyar liralık gelire karşı 555 milyar liralık da nakit gider gerçekleşti. 29 eylül haftasında döviz rezervlerinde 3,3 milyar dolar azalma oldu.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, altın, dolar ve borsa yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

'Kıyamet kopacak' diyen Selçuk Geçer, dolar ayı için eylül ayını işaret etti!

Doların kahini Selçuk Geçer, eylül ayını işaret ederek yatırımcılara tarihi uyarılarda bulundu. Dolardaki dalgalı seyir devam ederken, yatırımcılar eylül ayının akıbetini merak ediyor.

2019 Eylül ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak?

Kirada oturan vatandaşların sıkça araştırdığı konular arasında 2019 Eylül ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak sorusu da bulunuyor. Peki 2019 Eylül ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak?

Kredi faizlerinde Türkiye, Eylül ayından çok daha iyi bir noktada!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Gerek kurda gerek ülkenin CDS primlerinde, gerekse kredi faizlerinde Türkiye, Eylül ayından çok ama çok daha iyi bir noktada. Yeterli değil, daha da iyi bir noktaya taşıyacağız" dedi...

Samsun’da Eylül ayında 2 bin 277 konut satıldı!

TÜİK, 2018 yılı Eylül ayı konut satış verilerini açıkladı. Buna göre, Samsun'da konut satışları yüzde 6,6 düşüş göstererek 2 bin 277 konuta geriledi.

Doğu Karadeniz'de Eylül ayında 3 bin 578 konut satıldı!

Türkiye’de 2018 yılı Eylül ayında satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,2 azalarak 127 bin 327'e geriledi. Doğu Karadeniz’de de yüzde 3,7 azalışla 3 bin 578 oldu.

İzmir'de Eylül ayında 6 bin 207 konut satıldı!

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İzmir'de Eylül ayında 6 bin 207 konut satıldı. Verilere göre, konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18.1 oranında azaldı.

Kars’ta Eylül ayında 287 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Kars’ta Eylül ayında 287 konut satıldı..

Erzurum'da Eylül ayında bin 38 konut satıldı!

TÜİK Eylül ayı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, bölgede Eylül ayında bin 38 konut satılırken, yıllık bazda bakıldığında 6 bin 48 konut el değiştirdi.

Eylül ayında 690 inşaat şirketi kuruldu!

TOBB, 2018 Eylül ayına ait kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini yayınladı. Verilere göre, Eylül ayında 690 inşaat şirketi kuruldu.

eylül ayı dolar kuru Haberi

eylül ayı dolar kuru

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuru için yeni analizler geldi. Yaptığı açıklamada para politikalarını eleştiren Selçuk Geçer, dolar kuru için de yine bazı tahminlerde bulundu.

Peki Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili neler söyledi? Dolar kuru 20 gün sonra ne kadar olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, dolar için ağustos sonu beklentisini açıklayan Geçer, "Ağustos ayı sonu eylül başı itibari ile benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler” diye konuştu.
Peki Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili neler söyledi? Dolar kuru 20 gün sonra ne kadar olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

"30 TL'NİN KIYISINA GELEBİLİR"

Yaptığı açıklamada kış aylarının sert geçeceğine de değinen Ekonomist Selçuk Geçer,...