16 / 04 / 2024

Eymir Gölü nerede

Eymir Gölü nerede

Çevre mühendislerinin Eymir Gölü'nü yok edeceği gerekçesiyle karşı çıktığı Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeyi durdurma gerekçesi ise projeye ait format tutarını 3 ay içerisinde yatırılmaması.

Ankara Eymir'de yapılması planlanan otel projesi iptal edildi!

Ankara’da Eymir Gölü yakınlarına yapılması planlanan ‘Diplomatik Otel’ projesi iptal edildi. Göl çevresi, 1. Derece Doğal Sit Alanı konumunda olduğundan bozulma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı.

Eymir ve Mogan gölleri buz tuttu!

Hava sıcaklığının eksi 20 derecelere düştüğü Ankara'da Mogan ve Eymir gölleri dondu. Hafta içinde okullarda eğitime ara verilen başkentte yoğun kar yağışı, kimilerine büyük zorluk kimilerine ise kar keyfi yaşattı.

Eymir Gölü imara açılıyor!

Ankara'da birinci derece doğal sit ve özel çevre koruma alanı olan Eymir Gölü imara açılıyor. Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, amacın burada konut projesi yapmak olduğunu söyledi.

Eymir Gölü'nda yapılanma tehlikesi sürüyor!

Eymir Gölü'nda yapılanma tehlikesi sürüyor. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ODTÜ’ye özel plan değişikliği yaptığını ve Eymir’i yapılaşmaya açtığını belirtti.

Ankara’nın Eymir Gölü yapılaşmaya açılıyor!

Geçtiğimiz yıl içinde tartışmalı bir şekilde yol geçirilen ODTÜ arazisine yönelik yeni bir koruma planı hazırlandığı da ortaya çıktı. Başkent Ankara’nın Eymir Gölü yapılaşmaya açılıyor.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Oyak Göksupark nerede?

Ankara-Eryaman’da konumlandırılan Oyak Göksupark projesinde daire fiyatlar 191 bin TL’den başlıyor. Peki Oyak Göksupark nerede?

Sinpaş Gökorman nerede?

Sinpaş GYO Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Toplam 420 konuttan meydana gelen Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla 29 Nisan’da ön satışa çıkıyor. Peki Sinpaş Gökorman nerede?

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

Melih Gökçek'ten Eymir önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır." dedi

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gülşehir Belediyesi ortaklaşa inşa edeceği projede 300 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Evleri 11 blok halinde hayata geçiriliyor. Konut fiyatlarının 426 bin TL'den başladığı proje 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Vira İstanbul Residence'de fiyatlar 256 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen proje 17 blok halinde yükseliyor. Peki Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Eymir Gölü nerede Haberi

Eymir Gölü nerede

Çevre mühendislerinin Eymir Gölü'nü yok edeceği gerekçesiyle karşı çıktığı Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeyi durdurma gerekçesi ise çevre kaygısı değil, Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKI) projeye ait format tutarını 3 ay içerisinde yatırılmaması oldu. Çevre Mühendisleri Odası Çevre Sorunları Araştırma Merkezi Başkanı Baran Bozoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Keşke Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ÇED sürecini durdurma gerekçesi doğayı koruma amaçlı olsaydı" dedi. Yine de karardan memnun olduklarını söyleyen Bozoğlu, projenin Eymir Gölü ekosistemi ile arıtma tesisine çok yakın olan yerleşim yerlerini riske atacağına dikkat çekti. Bozoğlu, "Eymiri daha fazla koruyacak, ağaçlandırmayı arttıracak politika ve uygulamalara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Eymir Gölü'ne "diplomatik otel" yapılması planlanmış mücadelelerle bu plan yargıdan dönmüştü....