20 / 04 / 2024

Eyüp cadde genişletme çalışmaları

Eyüp cadde genişletme çalışmaları

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Cadde Life Eyüp'te 450 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

Özak GYO Eyüp Göktürk'ten 67 milyon TL'ye arsa aldı!

Özak GYO portföyünde bulunan Eyüp-Göktürk'teki arazisini genişletmek amacıyla; mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda, 2B hakkı Kamer İnşaat'ta olan Eyüp Maslakaltı'da yer alan 32.8 bin metrekarelik arazinin 2B hakkını 67 milyon TL bedelle aldı.

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Eyüp'e prestij cadde müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ayrıca Eyüp'ün geleceğine yön verecek, yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla birlikte ulaşım ve prestij caddeler gibi hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

Eyüp'ün caddeleri genişletiliyor!

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı Miniatürk'e uzatılacak!

Haliç sadece denizden değil, artık havadan da geçebilecek. İstanbul'un nostaljik mekanlarından olan Eyüp Pierre Loti tepesindeki teleferiğin hattı genişletiliyor. Mayıs ayında başlanacak projenin 420 gün sürmesi planlanıyor.

Eyüp'teki dev istinat duvarı tamamlanmak üzere!

Eyüp Belediyesi Eyüp Merkez Mahallesi, Bestekar Hafız Hüsnü Efendi Sokak’ta istinat duvarı çalışmasına başladı. Yüzde 50’si tamamlanan istinat duvarının bitirilmesiyle birlikte hem yol genişlemiş olacak hem de bölge daha güvenli hale gelecek.

Erzurum'da yol genişletme ve tretuvar çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, cadde ve bulvar genişletme çalışmalarına devam ediyor. Şirintepe Mahallesi Dobruca Sokak'ta yol genişletme ve tretuvar çalışmalarına başladı.

Eyüp 5. Levent iletişim!

Eyüp 5. Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. 50 dönümlük korusu bulunan projede toplam 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite bulunuyor.

Kale Pötürge arası 32 kilometrelik yolda genişletme çalışması yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kale’yi Pütürge ’ye bağlayan 32 kilometre mesafede yol açma, genişletme ve de asfalt çalışması yapıyor. Çalışmalar kapsamında 9 kilometrelik bölüm ise asfaltlandı.

Eyüp cadde genişletme çalışmaları Haberi

Eyüp cadde genişletme çalışmaları


Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt kaplama ve istinat duvarı çalışmasıyla birlikte ilçe genelinde merpen ve korkuluk yapımı da gerçekleştiriyor.


İlçenin gelişimine paralel olarak hem yaya hem de araç ulaşımının kolaylaştırılması konusunda kapsamlı çalışmalar yaptıklarını söyleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, belediye olarak hedeflerinin Eyüp'ü daha yaşanılabilir bir hale getirmek olduğunu belirtti.


SERİLEN ASFALT 40 BİN TONA ULAŞTI


Başkan Remzi Aydın, "Belediye olarak 2016 yılı yatırım programında yer alan cadde ve sokaklarımızda yol bakımıyla onarıma ihtiyaç duyulan yerlerde birtakım çalışmalar başlatmıştık. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt kaplaması yapıyoruz. Şu ana kadar serilen asfaltta 40...