24 / 04 / 2024

Eyüp İslambey Caddesi

Eyüp İslambey Caddesi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Eyüp İslambey imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi, İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Eyüp Karadolap ve İslambey kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Eyüp Karadolap ve İslambey'de dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Karadolap mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile bir protokol imzaladı.

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Güzeltepe Mahallesi, F.S.M.Bulvarı Yeni Baraj Yolu Caddesi'nde açıldı.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp’te Rami Kışlası Caddesi üzerinde hayata geçirilen Mihmandar Eyüp projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 650 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Güven İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Dahili Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Güven İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Dahili Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Hamdullah Balcı Şube Müdürlüğünde 750 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde açıldı.

Eyüp Sabri Tuncer, Karaköy’de mağaza açtı!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul’daki ilk mağazasını Karaköy Mumhane Caddesi üzerinde açtı. Karaköy’ün etkileyici tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenen bu mağazada markanın tüm ürünlerini bir arada bulmak mümkün!

Eyüp İslambey'de 6.3 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Eyüp İslambey Mahallesi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam bedeli 6 milyon 301 bin 750 TL olarak belirlendi.

Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi kapsamında 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Eyüp Axis İstanbul fiyatları!

Eyüp Axis İstanbul fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Yüzde 10 indirim sağlanan projede 60 ay vade farksız taksitlendirme uygulanıyor. Proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunyor.

Eyüp'te çöken istinat duvarının yanındaki 2 bina mühürlendi!

İstanbul Eyüp Sakarya Mahallesi Silahtarağa Caddesi'nde bulunan istinat duvarı, park halindeki araçların üzerine yıkıldı. İstinat duvarının çökmesi sonucu, park halindeki araçlar zarar gördü...

Eyüp su kesintisi 17 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin İslambey mahallesinde şebeke hattı branşman bağlantısı nedeni ile 17 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Eyüp İslambey Caddesi Haberi

Eyüp İslambey Caddesi


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu. Yaklaşık 8 ay sürmesi beklenen çalışmanın başlangıç tarihi, kimsenin mağdur olmaması için yapılan istişareyle belirlendi. Yapılan görüşme sonucu caddeye ilk kazmanın mayıs ayında vurulması kararlaştırıldı. Çalışma tamamlandığında ise İslambey Caddesi en son teknoloji kullanılarak inşa edilecek altyapısı, cep otoparkları, geniş yaya kaldırımlarıyla göz kamaştıracak bir hale gelecek.


AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'ın da katıldığı toplantıda Başkan Remzi Aydın, öncelikle İslambey Caddesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Aydın caddenin altına İSKİ tarafından 12 metre çaplı bir kanal yapılacağını belirterek, “Kanalın her iki tarafına küçük kanallar eklenecek. Çok ciddi bir yatırım. 150 yıl boyunca birçok...