28 / 03 / 2024

Eyüp silahtarağa satılık ev

Eyüp silahtarağa satılık ev

İstanbul'da kentsel dönüşümün geç başladığını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, şu anda Türkiye genelinde 6,5 milyon civarında depreme dayanıksız bina bulunduğunu söyledi.

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

5. Levent Torunlar satılık daire!

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa edilen 5. Levent Torunlar satılık daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları!

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Torunlar GYO imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında yapılacak...

Eyüp Silahtarağa'da 4,2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Eyüp Silahtarağa'da yer alan 593 metrekare alana sahip arsa İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Arsanın satış bedeli 4 milyon 250 bin TL olarak belirtiliyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 771 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Vadi Koru Ayazağa satılık!

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde Invest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde daire satışları başladı. İşte, Vadi Koru Ayazağa satılık daire seçenekleri..

Piyalepaşa satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa satılık daire fiyatları fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık!

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 807 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...

Zermeram Kozağaç satılık ev!

Zermeram Kozağaç satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Yüzde 20 peşin indirimi uygulanan projede dairelerin alanları 120 ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.

Eyüp Hisar Panorama satılık!

Eyüp Hisar Panorama satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2017 yılı Mart ayında tamamlanacak proje Hisar İnşaat imzası ile yükseliyor.

Eyüp silahtarağa satılık ev Haberi

Eyüp silahtarağa satılık ev

Bu yapıların bir an önce yenilenmesi gerektiğine dikkat çeken Keten, "Aslında devlet yeterli desteği sağlıyor ancak biz inşaatçıların en büyük sıkıntısı, en büyük zorluk noktası bürokrasi oluyor. Bürokrasinin bu yönde daha hızlı bir şekilde dönmesi lazım ki eski bina rezervlerinin yenilenmesi kolaylaşabilsin" dedi. Keten, bir diğer sıkıntılarının ise plansız bir kentsel dönüşüm olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Alt yapı konusunu yeteri kadar çözemedik. Ancak parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümde büyümenin ada bazında imarlar verilerek organize edilmesi gerekiyor."


 Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul'un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Keten İnşaat, Ulus, Şişli, Etiler ve Bağdat Caddesi civarında butik proje ve lüks konutlar inşa etmiş. 23 şantiyede çalışmalarına devam eden Keten inşaat, 5 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de depreme...