27 / 04 / 2024

Eyüpsultan-Bayrampaşa Raylı Sistem Hattı

Eyüpsultan-Bayrampaşa Raylı Sistem Hattı

Eyüpsultan - Bayrampaşa İlçeleri, Raylı Sistem Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Eyüpsultan-Bayrampaşa Raylı Sistem Hattı Haberi

Eyüpsultan-Bayrampaşa Raylı Sistem Hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Eyüpsultan - Bayrampaşa İlçeleri, Raylı Sistem Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15 Şubat 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan - Bayrampaşa İlçeleri, Raylı Sistem Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı 12 Ağustos 2019 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için...