25 / 04 / 2024

Eyüpsultan Gayrimenkul iletişim

Eyüpsultan Gayrimenkul iletişim

Eyüpsultan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Özkan tarafından kuruldu. 

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz'da gayrimenkul satıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da gayrimenkul satıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan gayrimenkulü 12 milyon 553 bin 350 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Eyüpsultan'da 18.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon 411 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı. 

Eyüpsultan'da 51.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan gayrimenkulü 51 milyon 566 bin 125 TL bedelle satışa çıkardı.

Eyüpsultan'da 40 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, Bayrampaşa mevkii, 162 ada 36 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 40 milyon TL'ye satıyor...

Eyüpsultan'da okul binası icradan 8 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan İlçe, Silahtarağa Mahallesi'nde bulunan 4 katlı okul binasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Eyüpsultan'da 26.1 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan ilçesi, Fetihçelebi Mahallesi'nde bulunan 5 müstakil evi ve 1 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 26 milyon 111 bin 375 TL olarak belirlendi. 

Eyüpsultan'da 25 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10 İcra Dairesi, Eyüpsultan'da bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 25 milyon 85 bin TL olarak belirlendi.

Torunlar GYO Eyüpsultan arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eyüpsultan'daki parselinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yapı Kredi Koray GYO Eyüpsultan 200 ada 1 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göktürk Eyüpsultan 200 ada 1 parsele ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Eyüpsultan Topçular Aile Sağlığı Merkezi geliyor!

Seçim sürecinde Eyüpsultan’ın sokaklarını dolaşarak halkın sorun ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Köken, öncelikli projelerini vatandaşların ihtiyaçlarına göre belirleyerek tek tek hayata geçirmeye başladı...

Eyüpsultan Gayrimenkul iletişim Haberi

Eyüpsultan Gayrimenkul iletişim

Eyüpsultan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Özkan tarafından kuruldu. 

Eyüpsultan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve kiralamak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek, 3- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 4-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5- Gayrimenkul değerleme işlemlerinin yapılmasında ve kira bedellerin belirlenmesinde kat mülkiyeti kanunundan, tapu kütük¬lerinden, imar planlarından, tapu kadastro teşkilatında resmi kurumlardan, resmi ve özel kurumların belge ve bilgilerinden eğitim kurumlarından, resmi ve özel kurum¬ların belge ve bilgilerinden eğitim kurumlarından bilimsel çalışma ya¬pan kuruluşlardan bilim adamların¬dan vb....