25 / 04 / 2024

eyüpsultan gençlik merkezleri

eyüpsultan gençlik merkezleri

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Eyüpsultan'daki riskli yapıların yüzde 97'si yıkıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 2020 yılında tespit edilen toplamda 464 riskli yapının yüzde 97'lik kısmı yıkıldı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına 12 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturumu gerçekleştirildi. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına verilen o teklif...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasına 341 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesinde 341 milyon TL ile en yüksek teklif veren şirket oldu. 

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Eyüpsultan'da 1000 kişilik plaj yapılacak!

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

eyüpsultan gençlik merkezleri Haberi

eyüpsultan gençlik merkezleri


Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey'de projesi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde inşaatına başlanması planlanan gençlik merkezinin müjdesini verdi.

7 KATLI VE YÜZME HAVUZLU GENÇLİK MERKEZİ

Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre, "Daha öncesinde de söylemiştim. İslambey muhtarlığımızın olduğu yere yeni gençlik merkezimizi açacağız" diyen Başkan Remzi Aydın, "Faaliyette olan Eyüpsultan Gençlik Merkezini de buraya taşımayı düşünüyoruz. Dolayısıyla İslambey, Eyüpsultan Merkez mahallelerimize hizmet verecek; 7 katlı ve altında yüzme havuzunun olacağı çok kapsamlı bir gençlik merkezimizin projesi bitti" diye konuştu.

Projeyi bu dönem başlatıp bitirmeyi düşündüklerini belirten Başkan Remzi Aydın, "Çırçır mahallemizde bilgi evi için yer arayışımız devam ediyor, yer bulamadığımız için yapamadık. Ancak Asımın Nesli İlkokulu'nun arka tarafı için İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bilgi evi için yer istedik" dedi.

Eyüpsultan Belediyesinin, Eyüpsultan Merkez,...