19 / 04 / 2024

eyüpsultan nişanca tapu

eyüpsultan nişanca tapu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara tapu sorununun çözümüyle ilgili verdiği sözü yerine getirdi. 

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Eyüpsultan parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri ne kadar oldu?

Eyüpsultan'da 104 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı 104 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar oldu?  

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'daki iki araziyi 1.7 milyar TL'ye sattı!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da yer alan iki ayrı parseli için bugün ihale gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye, göre ihaleye 5 firma tarafından teklif verildi. Ankara merkezli Pasifik GYO'nun iki arsayı toplam 1 milyar 774 milyon TL'ye aldığı belirtildi.

Pasifik GYO'dan Eyüpsultan'daki 2 arsa için dev teklif!

Pasifik GYO Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 244 Ada 1 ve 246 ada 5 parselde yer alan 2 arsanın satış ihalesinde toplam 1 milyar 774 milyon TL teklif verdi.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı.

Eyüpsultan Odayeri Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Odayeri Mahallesi, 1 pafta, 46 ve 47 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki 2 dev arsa 1 milyar TL'ye satılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 244 ada 1 parsel ve 246 ada 5 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 1 milyar 21 milyon 331 bin 350 TL'ye satıyor...

eyüpsultan nişanca tapu Haberi

eyüpsultan nişanca tapu

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar dahilinde  Nişanca Mahallesi'ndeki 50 yıllık tapu sorununun çözüldüğü açıklandı.

Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre; Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek müjdeli haberi duyurdu. 

Başkan Deniz Köken, Başkan Yardımcıları Eda Çaçtaş ve İsmail Uysal'ın da yer aldığı toplantıda, hem tapu meselesini çözdüklerini hem de bir kat fazla aldıklarını vurgulayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi: 


"Bu bölgenin genel meselesini böyle çözdük. Cezri Kasım Bölgesi çok daha tarihi lokasyonun içinde. Orayı da kendi içerisinde bu şekilde çözebildik. Orada da tapu işlemleriyle ilgili, hissedarlık meselesiyle ilgili bütün detaylar çalışmalar esnasında sizlerle paylaşıldı" dedi.

İnşaat çalışmalarının eli kulağında 

İnşaat çalışmaları hakkında açıklama yapan Köken, "Bu konunun bir de yabancı ayağı vardı. O bölümlerle de ilgili...